การจัดการโรงแรม Programs. Search for the best MBA programs here!

การจัดการโรงแรม Programs. Look for top MBA programs here!

การจัดการโรงแรม

ทำงานไปสู่ระดับสูงเช่น MBA จะได้รับประโยชน์คนมองหาที่หลากหลายของงานที่แตกต่างกัน มีหลายพื้นที่ของการโฟกัสเมื่อพิจารณาการทำงานต่อปริญญาโทสาขาบริหารธุรกิจ

บางคนอาจสงสัยว่า "อะไรคือสิ่งที่ MBA ในการจัดการโรงแรมและการท่องเที่ยว?" นักศึกษาที่ติดตาม MBA ในโรงแรมและการท่องเที่ยวการจัดการจะมีเวลาได้รับเท้าของพวกเขาในประตูของสนามการแข่งขันสูงและมีกำไรมักจะง่ายของการต้อนรับและการท่องเที่ยว . โปรแกรมให้มีความสมดุลข้อมูลระหว่างทักษะการบริการการต้อนรับและความเป็นผู้นำและทฤษฎีการจัดการ เข้าที่ประสบความสำเร็จในการเขียนโปรแกรมจะได้เรียนรู้ทักษะการจัดการทั่วไปของอุตสาหกรรมบริการด้านการตลาดและเทคนิคการสร้างสรรค์นวัตกรรมและรายได้และการจัดการสินทรัพย์

แนวโน้มการเจริญเติบโตในอุตสาหกรรมการท่องเที่ยวเป็นบวกมากและอุตสาหกรรมยังคงเติบโตที่ก้าวที่น่าประทับใจเป็นบุคคลและครอบครัวไปในการล่องเรือและวันหยุดพักผ่อนและธุรกิจที่ส่งพนักงานของพวกเขาในการเดินทางธุรกิจ ผู้สำเร็จการศึกษาจากโปรแกรมจะมีโอกาสมากขึ้นในการหาตั้งหลักในโรงแรมที่เติบโตอย่างรวดเร็วและอุตสาหกรรมการท่องเที่ยว จากเรือสำราญรีสอร์ทระดับห้าดาวที่มีมากมายของตำแหน่งผู้บริหารและโอกาสที่อาจจะเปิดให้ผู้สำเร็จการศึกษา

ค่าใช้จ่ายของ MBA โรงแรมและโปรแกรมการจัดการการท่องเที่ยวแตกต่างกันไปตามประเทศและสถานที่ตั้งของสถาบันการศึกษาในคำถาม นักเรียนควรจะได้รับในการติดต่อโดยตรงกับสถาบันการศึกษาเพื่อหาข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับค่าใช้จ่ายของโปรแกรมของพวกเขาและความช่วยเหลือทางการเงินใด ๆ หรือตัวเลือกการกู้เงิน โปรแกรมส่วนใหญ่มีตั้งแต่หนึ่งถึงสามปี

ผู้สำเร็จการศึกษาจากโปรแกรมมีโอกาสมากขึ้นในการรักษาตำแหน่งในความหลากหลายของอาชีพการต้อนรับรวมทั้งตำแหน่งการจัดการโรงแรม, สวนสนุกกลยุทธ์ทางการตลาดที่จองการเดินทางและเรือล่องเรือหรือการบริหารรีสอร์ท โปรแกรม equips บัณฑิตที่มีเครื่องมือที่พวกเขาจะต้องเพื่อที่จะได้รับตำแหน่งขององค์กรระดับสูงในการโรงแรมและการท่องเที่ยวและการที่จะทำให้การตัดสินใจที่สำคัญเกี่ยวกับการตลาดและที่พักสำหรับนักท่องเที่ยว บุคคลที่มีความสนใจในการประกอบการต้อนรับที่จะได้เรียนรู้ทักษะที่เกี่ยวข้องและข้อมูลที่จะช่วยให้พวกเขาประสบความสำเร็จในความพยายามของผู้ประกอบการ

 

นักเรียนทุกคนที่คาดหวังที่ต้องการจะเรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับการรับปริญญาโทบริหารธุรกิจสาขาการจัดการโรงแรมและการท่องเที่ยวควรจะได้รับในการติดต่อโดยตรงกับสถาบันการศึกษาที่มีโปรแกรมการค้นหาสำหรับโปรแกรมของคุณด้านล่างและติดต่อโดยตรงที่สำนักงานการรับสมัครของโรงเรียนที่คุณเลือกโดยกรอกแบบฟอร์มนำ

อ่านเพิ่มเติม

ปริญญาโทในการจัดการโรงแรมนานาชาติ

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campus เต็มเวลา 18 - 30  October 2018 ฝรั่งเศส Bordeaux

การแสวงหาวิธีการวิเคราะห์และการตัดสินใจเช่นเดียวกับประสบการณ์ในการบริหารการปฏิบัติ การพัฒนาใจที่เปิดกว้างตั้งอยู่บนธุรกิจทั่วไปเพื่อปลูกฝังคุณภาพของผู้ประกอบการโดยเฉพาะอย่างยิ่งในด้านของอุตสาหกรรมการบริการระหว่างประเทศ [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. ข้อกำหนดการบริหารจัดการ: - ในฝรั่งเศส: Baccalauréat 03/02 ศึกษาเพิ่มเติม ** - ในเบลเยียม: Certificat de ครีบ d'études SECONDAIRES 3 ศึกษาเพิ่มเติม ** - ในสเปน: 3 Bachillerato ศึกษาเพิ่มเติม ** - ในวิตเซอร์แลนด์: 3 Maturitéศึกษาเพิ่มเติม ** - ใน ประเทศอื่น ๆ : ปริญญาระดับปริญญาตรี ** ความสามารถภาษา: - สำหรับหลักสูตรภาษาอังกฤษ: IELTS 6.0 (วิชาการ) สอบ TOEFL iBT 90 เคมบริดจ์ CPE B2 / CAE B2 / ภาษาอังกฤษเกรด B - สำหรับหลักสูตรภาษาฝรั่งเศส: DELF B2 (ขั้นต่ำ) หรือ DALF C1 (แนะนำ) ระยะเวลาของการศึกษา: * 18 เดือนถึง 30 เดือน ** * นักเรียนที่มีการศึกษาในสาขาการบริการเป็นเวลา 3 ปีหลังจากที่โรงเรียนมัธยมสามารถป้อนโดยตรงใน MBA 's หลักสูตรปริญญาถ้าโปรแกรมของพวกเขาเป็นที่ยอมรับ** นักศึกษาที่จบการศึกษาจากที่สำคัญการบริการที่แตกต่างกันกว่าจะเข้าสู่ปีมูลนิธิก่อนที่จะ MBA 's หลักสูตรปริญญา ปีมูลนิธิมีวัตถุประสงค์เพื่อให้พื้นหลังการดำเนินงานและการบริหารจัดการที่เป็นภาคบังคับที่จะกลายเป็นผู้จัดการอาวุโสที่มีประสิทธิภาพ วัตถุประสงค์การฝึกอบรม: การแสวงหาวิธีการวิเคราะห์และการตัดสินใจเช่นเดียวกับประสบการณ์ในการบริหารการปฏิบัติ การพัฒนาใจที่เปิดกว้างตั้งอยู่บนธุรกิจทั่วไปเพื่อปลูกฝังคุณภาพของผู้ประกอบการโดยเฉพาะอย่างยิ่งในด้านของการ hositality และอุตสาหกรรมการท่องเที่ยว ชื่อและปริญญาที่ได้รับรางวัล: - ปริญญาโทบริหารธุรกิจ 's ปริญญา International Hotel จัดการ / Directeur d ' คอมมิวนิสต์Hôtellerie ระดับรัฐระดับฉันจดทะเบียนในละครแห่งชาติของการรับรองระดับมืออาชีพโดย 5 เมษายน 2012 โดยกฎหมายกำหนดไว้โดยรัฐมนตรีว่าการกระทรวงแรงงานของฝรั่งเศสในการจ้างงานและสุขภาพและการตีพิมพ์ในสาธารณรัฐฝรั่งเศสอย่างเป็นทางการวารสารที่ 14 เมษายน 2012 - ยุโรป MBA ปริญญาในสาขาการจัดการโรงแรมนานาชาติ / Directeur d 'คอมมิวนิสต์Hôtellerie - รางวัลไวน์และสุรา (WSET ระดับ 2) ปริญญาให้โดย Eurhodip, สมาคมโรงเรียนโรงแรมชั้นนำในยุโรป [-]

Master's in International Hotel and Hospitality Management

ABMS Open University Of Switzerland
Online เต็มเวลา นอกเวลา 16 - 20  เปิดรับลงทะเบียน ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Zurich + เพิ่มขึ้น 1

At the end of Master (MBA) in International Hotel and Hospitality Management study program, the graduates will combine theory with their own work experience and display a sound knowledge of Hotel and Hospitality management.

[+]

3 TOP UNIVERSITIES = 1 EUROPEAN DEGREE All students will have in addition to ABMS Diploma a Joint Diploma with University of Dąbrowa Górnicza (WSB) and Taras Shevchenko National University. 3 Top European Universities = Best Virtual/Distance Program = 1 Top European Diploma SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500 Advance Your Expertise at ABMS Connect with learners and leaders just like you in our online master's programs. You will go as far as your mind will take you as a master's student at ABMS. For Professionals The Master's of International Hotel and Hospitality Management (MBA) signifies the next level of achievement in any academic discipline. At the end of Master (MBA) in International Hotel and Hospitality Management study program, the graduates will combine theory with their own work experience and display a sound knowledge of Hotel and Hospitality management. Students are equipped with useful hospitality tools and theories to enter the tourism and hotels market and contribute more effectively and efficiently to organizations within the International Hotel and Hospitality field. The Master in International Hotel and Hospitality Management is designed for students who are aspiring to hold careers in the management industry, and is comprised of four 3-month blocks; this course can help students to gain skills as well as a respected qualification that will better their chances of entering the career of their dreams. By 2017, the hotel and tourism industry is expected to generate 262.000.000 jobs, approx. 1 in every 10 jobs worldwide. In our master's programs,... [-]


IMI ลูเซิร์น MBA ในการดำเนินงานการจัดการโรงแรมสวิส

IMI International Management Institute Switzerland
Campus เต็มเวลา 1 - 1.5  เปิดรับลงทะเบียน ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Luzern

นี้อย่างเข้มข้นหลักสูตร MBA ช่วยให้คุณมีความเชี่ยวชาญในโรงแรมสวิสจัดการการดำเนินงานการเตรียมการที่จะเก่งในอาชีพที่คุณเลือก [+]

IMI ลูเซิร์น MBA เข้มข้นเป็นสองภาคการศึกษาที่มุ่งเน้นการต้อนรับหลักสูตร MBA ช่วยให้คุณมีความเชี่ยวชาญในการดำเนินงานการจัดการโรงแรมสวิส โปรแกรมที่ถูกตรวจสอบโดยสมาพันธ์ท่องเที่ยวและการโรงแรม ผู้ที่มีน้อยมากที่จะมีประสบการณ์การทำงานที่ไม่สามารถได้รับประโยชน์จากการฝึกงานจ่ายจัดโดยทีมงานของเรา ... [-]


MBA in Hospitality Management

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute
Campus เต็มเวลา 1 - 2  August 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Luzern

Students who successfully complete the programme will be awarded the MBA Postgraduate Diploma in Hospitality Management by HTMi Hotel and Tourism Management Institute. [+]

Objectives and Learning Outcomes

At the conclusion of the course, students will be able to:

Interpret practical, theoretical and personal skills required for senior management roles within a variety of international hotel and tourism organisations. Synthesise strategic, organisational and marketing processes of a commercial hospitality enterprise within the context of the global nature of the business. Cultivate a professional management attitude by nurturing the creative development of innovative ideas and solutions. Confidently debate, research and synthesise theories while evaluating organisational learning. Critically analyse different multilateral institutions and transnational organisations including an evaluation of their impacts involved in international tourism and heritage tourism management. ... [-]

มืออาชีพ MBA ในโรงแรมและการจัดการการท่องเที่ยว

AIM Hotel & Tourism Management Academy
Campus เต็มเวลา October 2018 ฝรั่งเศส Paris

มืออาชีพ MBA, ความต่อเนื่องของปริญญาโทของโปรแกรมวิทยาศาสตร์ของเราตั้งแต่ปี 1992 พัฒนางานระดับมืออาชีพในธุรกิจร้านอาหารที่หรูหรา (ร่วมมือกับ Alain Ducasse ... [+]

MBA ระดับมืออาชีพ (ปริญญาโทบริหารธุรกิจ) ในโรงแรมและการท่องเที่ยวการจัดการ - ปารีส

โปรแกรมสอนภาษาอังกฤษทั้งหมด

&nbsp

ความสามารถสูงโปรแกรมมืออาชีพสำหรับตำแหน่งผู้บริหารในขนาดใหญ่, โรงแรมระหว่างประเทศและ บริษัท ท่องเที่ยว

&nbsp

มืออาชีพ MBA, ความต่อเนื่องของปริญญาโทของโปรแกรมวิทยาศาสตร์ของเราตั้งแต่ปี 1992 พัฒนางานระดับมืออาชีพในธุรกิจร้านอาหารที่หรูหรา (ร่วมมือกับ Alain Ducasse การพัฒนา) และยังอยู่ในการจัดการโรงแรมนานาชาติ (มืออาชีพรับรองจากโรงเรียนที่คอร์เนลโรงแรมบริหาร) ... [-]


MBA in International Hotel Management with specialization in Human Resources Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Human Resources Management specialization gives students key concepts and enables them to optimize their organizational and operational experiences in a company. It trains students to become genuine experts who are able to effectively manage employees and their behavior as well as training them and retaining talents in their company. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Human Resources Management • MARTIGNY (SWITZERLAND)

Human resources and talent management are the main vectors of performances in today’s and tomorrow’s hospitality industry.

The Human Resources Management specialization gives students key concepts and enables them to optimize their organizational and operational experiences in a company.

It trains students to become genuine experts who are able to effectively manage employees and their behavior as well as training them and retaining talents in their company.

Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies: 2 ans Admission requirements ... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Resort Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Resort Management specialization targets students aiming to work as senior executives in the international hospitality industry to work in companies that include, outside of traditional hotels and restaurants: spas, golf courses, leisure activities, theme parks, etc. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Resort Management • MAURITIUS

The Resort Management specialization targets students aiming to work as senior executives in the international hospitality industry to work in companies that include, outside of traditional hotels and restaurants: spas, golf courses, leisure activities, theme parks, etc.

Managing a resort means understanding and controlling a highly complex organization whose constraints are often heightened by its location (in a desert, a savanna, on an island, in the heart of a big city, etc.). This specialization teaches students to understand operational, financial and strategic logic pertaining to each type of entity. They will be required to work in a “hands-on” way for marketing or human resource missions with professional partners.... [-]


MBA in International Hotel Management with specialization in American Hospitality Management and International Business

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The American Hospitality Management and International Business specialization teach students the Anglo-Saxon management methods that are driven by results and understanding of new technologies. It gives them the tools that are required for a career as an international leader in the Hospitality industry anywhere in the world. This program was designed in a way that allows students to think out-of-the-box and become decision-makers: leadership and entrepreneurship, business management, strategic marketing, new trends in the Hospitality industry, etc. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in American Hospitality Management and International Business • LOS ANGELES (USA)

The American Hospitality Management and International Business specialization teach students the Anglo-Saxon management methods that are driven by results and understanding of new technologies. It gives them the tools that are required for a career as an international leader in the Hospitality industry anywhere in the world. This program was designed in a way that allows students to think out-of-the-box and become decision-makers: leadership and entrepreneurship, business management, strategic marketing, new trends in the Hospitality industry, etc.

Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies: 2 ans Admission requirements ... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Entrepreneurial Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Entrepreneurial Management specialization trains professionals who understand issues linked to the entrepreneurial spirit in the Tourism and Hospitality field, who make the right decisions to ensure their competitive advantage in the marketplace. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Entrepreneurial Management • MARRAKESH (MOROCCO)

The Entrepreneurial Management specialization trains professionals who understand issues linked to the entrepreneurial spirit in the Tourism and Hospitality field, who make the right decisions to ensure their competitive advantage in the marketplace.

It includes the concept of corporate environment, identification of opportunities to be taken and threats to be avoided. It teaches how to spot strong points in a company that must be consolidated as well as weak points that must be improved, how to detect the right solutions to weather an economic storm or a slump in activity. It teaches students how to manage a team that will get the required work done within a given deadline, how to create, launch or take over an activity in the Hospitality Industry.... [-]


MBA in International Hotel Management with specialization in Sales & e-Marketing Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

This specialization allows students to pinpoint and adapt to current trends, to anticipate new ones using different themes: e-marketing, negotiations, and promotional announcements, new media management and social networking... applied not only to the hospitality industry but also to tourism. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Sales & e-Marketing Management • BRUSSELS (BELGIUM)

In the past ten years, changes in new technologies have impacted consumers’ purchasing habits as well as the way they see brands. The hospitality and tourism fields are no exception to this rule and hotel and tourism managers have to take another look at their marketing strategies, brand name targets and distribution of their products and services through today’s new media. This specialization allows students to pinpoint and adapt to current trends, to anticipate new ones using different themes: e-marketing, negotiations, and promotional announcements, new media management, and social networking... applied not only to the hospitality industry but also to tourism.... [-]


MBA in International Hotel Management with specialization in International Wine & Spirits Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The International Wine & Spirits Management specialization targets students aiming to work in senior management in hotels and gourmet restaurants, where a great wine list can really make a difference, as well as those who want to make a career in wine and spirits field, and also those who want to improve their knowledge for personal reasons. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in International Wine & Spirits Management • BORDEAUX (FRANCE)

The International Wine & Spirits Management specialization targets students aiming to work in senior management in hotels and gourmet restaurants, where a great wine list can really make a difference, as well as those who want to make a career in wine and spirits field, and also those who want to improve their knowledge for personal reasons.

This specialization is based on 4 axes:

Technical knowledge of wine and spirits Wine-related management activities Strong relationships with the profession High-level research experts and professional instructors. Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies: 2 ans Admission requirements ... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Events Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Events Management specialization targets students who are extremely motivated by communication and marketing, who are able to demonstrate not only creativity but also discipline in managing a team. When choosing this specialization, they will be able to schedule, organize, lead and manage all activities linked to special events, however small or large they may be. They will acquire knowledge in management, finance, marketing and human resources in order to analyze and propose a product that is perfectly in line with the event taking place. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Events Management • NIMES (FRANCE)

The Events Management specialization targets students who are extremely motivated by communication and marketing, who are able to demonstrate not only creativity but also discipline in managing a team. When choosing this specialization, they will be able to schedule, organize, lead and manage all activities linked to special events, however small or large they may be. They will acquire knowledge in management, finance, marketing and human resources in order to analyze and propose a product that is perfectly in line with the event taking place.

Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies: 2 ans Admission requirements ... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Revenue Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

Revenue Management and strategies included in this field are very important in hospitality and tourism industry. The goal is to optimize turnover and profitability by working on different leverage effects, which require strategy and tactical skills. Revenue Managers must have extensive knowledge of the market, client segments, the hotel’s marketing mix, distribution, as well as being extremely proactive. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Revenue Management • LYON (FRANCE)

Revenue Management and strategies included in this field are very important in hospitality and tourism industry. The goal is to optimize turnover and profitability by working on different leverage effects, which require strategy and tactical skills. Revenue Managers must have extensive knowledge of the market, client segments, the hotel’s marketing mix, distribution, as well as being extremely proactive.

Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies: 2 ans Admission requirements ... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Luxury Brand Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Luxury Brand Management specialization trains future managers who will be ready to take over complete departments, who will be in charge of unprecedented services, exclusive products, and profitable markets for key accounts and the privileged clients of the Hospitality Industry. Bearing this in mind, the program addresses present and future trends taking into account the study of international management strategies. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Luxury Brand Management • PARIS (FRANCE)

Luxury brand management has become increasingly complex over time, though it remains an extremely promising economic sector. This profession is looking for recent graduates, who are attracted by this demanding universe, where know-how and people-oriented skills are key components to success. The Luxury Brand Management specialization trains future managers who will be ready to take over complete departments, who will be in charge of unprecedented services, exclusive products, and profitable markets for key accounts and the privileged clients of the Hospitality Industry. Bearing this in mind, the program addresses present and future trends taking into account the study of international management strategies.... [-]


ปริญญาโทสาขาบริหารธุรกิจโรงแรมและจัดการการท่องเที่ยว - ความเชี่ยวชาญทางวัฒนธรรม

Silpakorn University International College
Campus เต็มเวลา July 2018 ประเทศไทย Bangkok

โปรแกรมนี้เป็นหลักสูตรอุตสาหกรรมที่ขับเคลื่อนด้วยการรักษานักเรียนในฐานะผู้นำการต้อนรับในอนาคตและวางไว้ที่ใจกลางของการเรียนรู้ [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. ปริมาณการ ปีการศึกษาใหม่จะเริ่มต้นทุกเดือนกรกฎาคม สถานที่ตั้ง วิทยาลัยนานาชาติมหาวิทยาลัยศิลปากรตลิ่งชัน ข้อกำหนดการบริหารจัดการ - ปริญญาตรีสาขาการบริการที่สำคัญมีคะแนนเฉลี่ยสะสมไม่ต่ำกว่า 2.75 หรือปริญญาตรีที่สำคัญใด ๆ ที่มีอย่างน้อยสองปีมีประสบการณ์ในการต้อนรับ - หนึ่งในหน้าเรียงความส่วนบุคคลหรือสนับสนุนจดหมายที่เขียนในภาษาอังกฤษ - สร้างแรงบันดาลใจให้สัมภาษณ์ - ระดับภาษาอังกฤษ: TOEFL 500 หรือ 61 IBT หรือ IELTS 5.5 สมัครโดยไม่ต้องคุณสมบัติเหมาะสมจะต้องใช้เวลา SUIC การทดสอบภาษาอังกฤษ วัตถุประสงค์ของโปรแกรม - การสร้างสระว่ายน้ำของผู้เชี่ยวชาญด้านการจัดการที่มีทักษะที่สามารถแข่งขันได้สำหรับอุตสาหกรรมการบริการที่มีความสำคัญในช่วงกลางเพื่อการบริหารจัดการการจัดอันดับสูง - เพื่อให้นักศึกษาและผู้เชี่ยวชาญที่มีทักษะการบริหารจัดการระหว่างประเทศสหวิทยาการที่เกี่ยวข้องกับการโรงแรมและการจัดการการท่องเที่ยว- เพื่อเพิ่มนักเรียนและผู้เชี่ยวชาญด้านความสามารถในการวิเคราะห์สังเคราะห์และการประยุกต์ใช้ทฤษฎีการบริหารจัดการเพื่อให้มีความรับผิดชอบและมีจริยธรรมที่ถูกต้องการตัดสินใจทางธุรกิจ สอนวิธีการ - โปรแกรมนี้เป็นหลักสูตรอุตสาหกรรมที่ขับเคลื่อนด้วยการรักษานักเรียนในฐานะผู้นำการต้อนรับในอนาคตและวางไว้ที่หัวใจของกระบวนการเรียนรู้ - วิธีการเรียนการสอนรวมถึงปัญหาพื้นฐานของการเรียนรู้และเกมจำลองการจัดการการต้อนรับที่นักเรียนมีความสามารถที่จะทดสอบการวิเคราะห์และการตัดสินใจของพวกเขาทำให้ความสามารถในสภาพแวดล้อมเสมือนโดย mirroring สถานการณ์ทางธุรกิจที่เป็นจริง - ในระหว่างการฝึกงานนักศึกษาจะต้องดำเนินการโครงการปรับปรุงธุรกิจ (BIP) สำหรับ บริษัท ของพวกเขาเป็นเจ้าภาพ - โครงการปรับปรุงธุรกิจนี้ให้อย่างมีนัยสำคัญเพิ่มมูลค่าให้กับประสบการณ์การเรียนรู้เป็นนักเรียนอย่างแข็งขันจะส่งผลให้ธุรกิจของ บริษัท ของโฮสต์- มาพร้อมกับนักเรียนในประสบการณ์การเรียนรู้ที่ดีที่สุดนี้เป็นคณะที่ประกอบด้วยนักวิชาการและผู้ปฏิบัติงานในต่างประเทศการต้อนรับที่มีความเคารพอย่างสูงในสาขาของตน [-]