การจัดการโรงแรม Programs. Search for the best MBA programs here!

การจัดการโรงแรม Programs. Look for top MBA programs here!

การจัดการโรงแรม

ทำงานไปสู่ระดับสูงเช่น MBA จะได้รับประโยชน์คนมองหาที่หลากหลายของงานที่แตกต่างกัน มีหลายพื้นที่ของการโฟกัสเมื่อพิจารณาการทำงานต่อปริญญาโทสาขาบริหารธุรกิจ

บางคนอาจสงสัยว่า "อะไรคือสิ่งที่ MBA ในการจัดการโรงแรมและการท่องเที่ยว?" นักศึกษาที่ติดตาม MBA ในโรงแรมและการท่องเที่ยวการจัดการจะมีเวลาได้รับเท้าของพวกเขาในประตูของสนามการแข่งขันสูงและมีกำไรมักจะง่ายของการต้อนรับและการท่องเที่ยว . โปรแกรมให้มีความสมดุลข้อมูลระหว่างทักษะการบริการการต้อนรับและความเป็นผู้นำและทฤษฎีการจัดการ เข้าที่ประสบความสำเร็จในการเขียนโปรแกรมจะได้เรียนรู้ทักษะการจัดการทั่วไปของอุตสาหกรรมบริการด้านการตลาดและเทคนิคการสร้างสรรค์นวัตกรรมและรายได้และการจัดการสินทรัพย์

แนวโน้มการเจริญเติบโตในอุตสาหกรรมการท่องเที่ยวเป็นบวกมากและอุตสาหกรรมยังคงเติบโตที่ก้าวที่น่าประทับใจเป็นบุคคลและครอบครัวไปในการล่องเรือและวันหยุดพักผ่อนและธุรกิจที่ส่งพนักงานของพวกเขาในการเดินทางธุรกิจ ผู้สำเร็จการศึกษาจากโปรแกรมจะมีโอกาสมากขึ้นในการหาตั้งหลักในโรงแรมที่เติบโตอย่างรวดเร็วและอุตสาหกรรมการท่องเที่ยว จากเรือสำราญรีสอร์ทระดับห้าดาวที่มีมากมายของตำแหน่งผู้บริหารและโอกาสที่อาจจะเปิดให้ผู้สำเร็จการศึกษา

ค่าใช้จ่ายของ MBA โรงแรมและโปรแกรมการจัดการการท่องเที่ยวแตกต่างกันไปตามประเทศและสถานที่ตั้งของสถาบันการศึกษาในคำถาม นักเรียนควรจะได้รับในการติดต่อโดยตรงกับสถาบันการศึกษาเพื่อหาข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับค่าใช้จ่ายของโปรแกรมของพวกเขาและความช่วยเหลือทางการเงินใด ๆ หรือตัวเลือกการกู้เงิน โปรแกรมส่วนใหญ่มีตั้งแต่หนึ่งถึงสามปี

ผู้สำเร็จการศึกษาจากโปรแกรมมีโอกาสมากขึ้นในการรักษาตำแหน่งในความหลากหลายของอาชีพการต้อนรับรวมทั้งตำแหน่งการจัดการโรงแรม, สวนสนุกกลยุทธ์ทางการตลาดที่จองการเดินทางและเรือล่องเรือหรือการบริหารรีสอร์ท โปรแกรม equips บัณฑิตที่มีเครื่องมือที่พวกเขาจะต้องเพื่อที่จะได้รับตำแหน่งขององค์กรระดับสูงในการโรงแรมและการท่องเที่ยวและการที่จะทำให้การตัดสินใจที่สำคัญเกี่ยวกับการตลาดและที่พักสำหรับนักท่องเที่ยว บุคคลที่มีความสนใจในการประกอบการต้อนรับที่จะได้เรียนรู้ทักษะที่เกี่ยวข้องและข้อมูลที่จะช่วยให้พวกเขาประสบความสำเร็จในความพยายามของผู้ประกอบการ

 

นักเรียนทุกคนที่คาดหวังที่ต้องการจะเรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับการรับปริญญาโทบริหารธุรกิจสาขาการจัดการโรงแรมและการท่องเที่ยวควรจะได้รับในการติดต่อโดยตรงกับสถาบันการศึกษาที่มีโปรแกรมการค้นหาสำหรับโปรแกรมของคุณด้านล่างและติดต่อโดยตรงที่สำนักงานการรับสมัครของโรงเรียนที่คุณเลือกโดยกรอกแบบฟอร์มนำ

อ่านเพิ่มเติม

ปริญญาโทบริหารธุรกิจ - การจัดการในการต้อนรับขับสู้luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Campus นอกเวลา 3 - 4  บราซิล São Paulo

มุ่งเป้าไปที่ผู้ประกอบการและมืออาชีพที่มีความสนใจในการพัฒนาความรู้ในการต้อนรับระดับโลกที่หรูหรา กับ 15 ชั้นเรียนที่เกิดขึ้นในโรงแรมซาโนในเซาเปาลู, โรงแรมริทซ์จอร์จวีและพลาซ่าแอทธินีในกรุงปารีส [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. ปริญญาโทบริหารธุรกิจ - การจัดการในการต้อนรับLuxo® มุ่งเป้าไปที่ผู้ประกอบการและมืออาชีพที่มีความสนใจในการพัฒนาความรู้ในการต้อนรับระดับโลกที่หรูหรา กับ 15 ชั้นเรียนที่เกิดขึ้นในโรงแรมซาโนในเซาเปาลู, โรงแรมริทซ์จอร์จวีและพลาซ่าแอทธินีในกรุงปารีส โครงการ สภาพแวดล้อมทางธุรกิจที่หรูหรา โรงแรมหรู นวัตกรรมและผู้ประกอบการ การพัฒนาทักษะและTalentos® การวางแผนและการโรงแรมการฝัง การดำเนินงานของโครงการในการโรงแรมหรูหรา ตลาดนำไปใช้กับการต้อนรับที่หรูหรา การตลาดระหว่างประเทศและเครือข่ายธุรกิจ จัดการการดำเนินงาน การจัดการทางการเงิน ประสิทธิภาพขององค์กร ปรับปรุงอย่างต่อเนื่องปฏิบัติงานของมนุษย์ วันเวลาและระยะเวลา Type I - การลงทะเบียนเปิด เริ่มต้น: 11 มีนาคม 2017 การลงทะเบียนจนถึงวันที่ 28 กุมภาพันธ์ 2017 รูปแบบ: ทุกวันจันทร์จากการ 19h00 23h00 และหนึ่ง (1) เสาร์ต่อเดือนจากการ 09h00 18h00 ระยะเวลา: สาม (3) ภาคการศึกษา ชั่วโมง: 432 ชั่วโมง / A Type II - (พิเศษสำหรับผู้เข้าร่วมจากรัฐอื่น ๆ ) - การลงทะเบียนเปิด เริ่มต้น: 11 มีนาคม 2017 การลงทะเบียนจนถึงวันที่ 28 กุมภาพันธ์ 2017 รูปแบบ: หนึ่ง (1) วันหยุดสุดสัปดาห์ทุก 60 วันและอาบน้ำห้า (5) วันที่ส่วนท้ายของแต่ละภาคการศึกษาที่ ระยะเวลา: สี่ (4) ภาคการศึกษา ชั่วโมง: 432 ชั่วโมง / A ท้องถิ่น วิทยาเขตพอลลิส - Av. พอลลิส, 1009. - ชั้น 21 - สวน ข้อกำหนดเบื้องต้น เพราะมันเป็นระดับบัณฑิตศึกษาคุณจะต้องได้เสร็จสิ้นการระดับที่สูงขึ้น (สำเร็จการศึกษาระดับชาติหรือนานาชาติที่ถูกต้องในบราซิล) ส่งใบรับรองการจบการศึกษาระดับสูงหรือระดับบัณฑิตศึกษาในต่างประเทศที่ถูกต้องในบราซิลหรือการทดสอบเทียบเท่ารับการยอมรับจาก MEC การศึกษาระดับปริญญาจบการศึกษาไม่จำเป็นต้องในการท่องเที่ยว, การต้อนรับและอาหาร ผู้สมัครอาจจะจบการศึกษาในพื้นที่ใด ๆ ส่วนต่อขยายนานาชาติสอนเป็นภาษาอังกฤษ [-]

MBA in Luxury Marketing: Wine and Hospitality

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

Explore how to create an exceptional experience for wine and hotel consumers, and how to increase their loyalty in this specific market where services are the main key factors of success. [+]

What makes a wine or a champagne exceptional? How do consumers appreciate and purchase some perticular wines over and over again? What do consumers expect from a luxury hotel? Explore how to create an exceptional experience for wine and hotel consumers, and how to increase their loyalty in this specific market where services are the main key factors of success. Luxury codes and market players Luxury brands and wine, gastronomy and hospitality industry Luxury codes and brand identity Economy of the luxury travel industry Wine and gastronomy economy Marketing, digital marketing and communication in wine and hospitality industry Luxury marketing Brand management in hospitality Brand management in wine industry Brand management in fine gastronomy industry Customer relationship management Public relations, event strategy and communication E business and digital marketing Social media and e reputation Mediaplanning and KPI Management Starting your own label Building a business plan Forecasting and logistics in jewelry Corporate strategy Human resources team building and leadership Intellectual property law and licensing Ethics and sustainability Wine tasting, fine gastronomy and services in luxury industry Services in luxury industry New product development Packaging and design Grooming Well-being and spa Wine tasting workshop Fine gastronomy workshop Consulting project or tasting sessions,field trips and visits by leading chefs [-]

MBA in Hospitality and Management – Vatel USA at CIBU Campus in San Diego

VATEL USA at CIBU Campus in San Diego
Campus เต็มเวลา 18  September 2018 สหรัฐอเมริกา San Diego

The Master of Business Administration (MBA) in Hospitality and Management has been designed for students to graduate in 18 months. It is an intensive and innovative program which fosters a strong foundation in hotel management, leadership and entrepreneurship. Courses are balanced between academic theory and professional practice. [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. The Master of Business Administration (MBA) in Hospitality and Management has been designed for students to graduate in 18 months. It is an intensive and innovative program which fosters a strong foundation in hotel management, leadership and entrepreneurship. Courses are balanced between academic theory and professional practice. On campus, students hone the necessary critical thinking, leadership, management and entrepreneurial skills required to compete in the globalized business economy. With experienced faculty and small class sizes, students receive the individual support and preparation they need to achieve excellence. Students directly apply their knowledge through hands-on, professional experience with the opportunity of a one-year paid practical training position in the best hotels and restaurants in the United States. Previous students at Vatel worked at our partner host hotels which include: St. Regis, Four Seasons, Lodge at Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham and many more. Vatel’s Career Center will assist students in locating their mandatory internships. Admissions Requirements: Bachelor’s degree in the fields of hospitality or tourism or have a degree in another field with 2 years relevant hospitality or tourism experience. Degrees must be accredited by a regional or national association recognized by the U.S. Department of Education, or a foreign institution, licensed and regulated by the appropriate oversight agency in the country of origin. Foreign degrees will be reviewed to determine if they meet the necessary academic requirements. Each applicant will be considered based on his or her individual background and professional experience. Minimum English proficiency for... [-]

หลักในการบริหารจัดการการต้อนรับ

Geneva Business School (GBS)
Campus เต็มเวลา 18  February 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Geneva

โทนี่ในหลักสูตรการจัดการการต้อนรับจะช่วยให้คุณมีความรู้ความเชี่ยวชาญในการบริหารจัดการทางการเงินและข้อมูลสำคัญเกี่ยวกับการบริหารจัดการสำคัญต่อความสำเร็จของผู้ประกอบการบริการ คุณจะได้เรียนรู้ที่จะเป็นผู้จัดการที่มีทักษะสูงในขณะเดียวกันการเพิ่มความสามารถในการใช้เทคนิคการจัดการเชิงกลยุทธ์ที่มีประสิทธิภาพในธุรกิจของคุณ [+]

โปรแกรมที่สามารถใช้ได้ในมอสโก การแข่งขันการผลิตอย่างต่อเนื่องผลักดันการพัฒนาของเทคโนโลยีใหม่ ๆ เช่นอิน​​เทอร์เน็ต 3G และผลิตภัณฑ์เช่นแผ่นรองสัมผัสและ iPhone การเกิดขึ้นของเทคโนโลยีนี้มีการเปลี่ยนแปลงพฤติกรรมของผู้บริโภคและสมบูรณ์จะปฏิวัติวิธีการแบบดั้งเดิมเพื่อการตลาด นักการตลาดต้องปรับวิธีการของพวกเขาและ continiously บูรณาการการพัฒนาใหม่ในขั้นตอนการทำงานของพวกเขาและการตัดสินใจ วัตถุประสงค์ - บูรณาการเครื่องมือเทคโนโลยีใหม่และแนวความคิดของการสื่อสารดิจิตอลเป็นแผนการตลาดโดยรวมและการออกแบบที่มีประสิทธิภาพดิจิตอลการตลาด - บูรณาการปัจจัยพื้นฐานการตลาดแบบดั้งเดิมและความสัมพันธ์ภายในสภาพแวดล้อมแบบดิจิตอลใหม่ - การสร้างและ optimze เว็บไซต์ที่ประสบความสำเร็จและจัดการเนื้อหาพอร์ทัล ชนิดของตำแหน่งที่นักเรียนสามารถนำไปใช้หรือไม่? - ผู้จัดการฝ่ายการตลาด E-- ผู้จัดการฝ่ายการสื่อสารดิจิตอล - อีคอมเมิร์ซผู้จัดการ - ผู้จัดการชุมชน - E-CRM ผู้จัดการ - ผู้จัดการโครงการเว็บ - ผู้จัดการฝ่ายการจราจร - Search Engine Optimization ผู้จัดการ - ผู้จัดการ บริษัท ในเครือ [-]

IMI ลูเซิร์น MBA ในการดำเนินงานการจัดการโรงแรมสวิส

IMI International Management Institute Switzerland
Campus เต็มเวลา 1 - 1.5  เปิดรับลงทะเบียน ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Luzern

นี้อย่างเข้มข้นหลักสูตร MBA ช่วยให้คุณมีความเชี่ยวชาญในโรงแรมสวิสจัดการการดำเนินงานการเตรียมการที่จะเก่งในอาชีพที่คุณเลือก [+]

IMI ลูเซิร์น MBA เข้มข้นเป็นสองภาคการศึกษาที่มุ่งเน้นการต้อนรับหลักสูตร MBA ช่วยให้คุณมีความเชี่ยวชาญในการดำเนินงานการจัดการโรงแรมสวิส โปรแกรมที่ถูกตรวจสอบโดยสมาพันธ์ท่องเที่ยวและการโรงแรม ผู้ที่มีน้อยมากที่จะมีประสบการณ์การทำงานที่ไม่สามารถได้รับประโยชน์จากการฝึกงานจ่ายจัดโดยทีมงานของเรา ... [-]


MBA ในไวน์และสุราต่างประเทศจัดการ

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campus เต็มเวลา 3 - 5  October 2017 ฝรั่งเศส Bordeaux

โปรแกรมที่ไม่ซ้ำกัน 18 เดือนที่จะทุ่มเทให้กับนักเรียนที่เต็มใจที่จะทำงานในเวทีระหว่างประเทศในไวน์และอุตสาหกรรมเครื่องดื่มแอลกอฮอล์ สอน 100% ภาษาอังกฤษโปรแกรมที่ถูกออกแบบขึ้นอยู่กับการคาดการณ์ในปัจจุบันเป็นมืออาชีพและแนวโน้มการจ้างงานในอนาคต [+]

ว่าโปรแกรมที่ไม่ซ้ำกันให้ Vatel 3 องศารับรองความรู้ความรู้และความเชี่ยวชาญในด้านไวน์และสุรา: ปริญญาโท 's ปริญญาในสาขาการจัดการโรงแรมนานาชาติ (ฝรั่งเศสกระทรวงการรับรองระดับ I) ปริญญาโทนานาชาติไวน์และสุราการจัดการธุรกิจ (Eurhodip สมาคม) รางวัลไวน์และสุรา (WSET ระดับ 2 และ 3) => กิจกรรมที่เฟื่องฟูมากที่สุดในไร่องุ่นอยู่บนพื้นฐานของการสร้างรายได้เพิ่มเติมเช่นการต้อนรับแขกผู้เข้าพัก (ท่องเที่ยวไวน์), โฮสติ้งพวกเขา (ที่พัก) ให้อาหารพวกเขา (อาหารและเครื่องดื่ม) และการดูแลสุขภาพของพวกเขา (สปา) => ได้รับการรับรองความสามารถและทักษะของคุณในการทำงานเป็นผู้บริหารระดับสูงในอุตสาหกรรมการขยายตัวของไวน์และสุรา => ผู้จัดการมืออาชีพและมีประสิทธิภาพที่แท้จริงคือครั้งแรกที่ช่างดี การแสวงหาความรู้ของ Sommelier เป็นส่วนภาคบังคับของความเป็นมืออาชีพของคุณและความต้องการขั้นพื้นฐานจากผู้เชี่ยวชาญในสาขาที่ [-]

MBA in International Hospitality Management

SRH Hochschule Berlin
Campus เต็มเวลา October 2017 ประเทศเยอรมัน Berlin

Our new MBA programme prepares students for responsible global leadership positions within hospitality management. The MBA is aimed at professionals working in the hotel, food service and tourism industry who are up to new challenges in a fast-changing and international market. [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. Take global leadership positions in the hotel and tourism industry Our new MBA programme prepares students for responsible global leadership positions within hospitality management. The MBA is aimed at professionals working in the hotel, food service and tourism industry who are up to new challenges in a fast-changing and international market. The programme is also aimed at newcomers to the industry with a business background who wish to extend their hospitality knowledge in order to open op new career opportunities. Due to the demanding day-to-day operations in this industry, it is hard to acquire the necessary management knowledge and leadership expertise. Our MBA programme closes this gap and provides a thorough hospitality management education with a focus on social skills and an interdisciplinary approach. In one and a half years students get a deep understanding of management practices in the hospitality industry and get to exchange ideas with fellow students from around the globe. Content, Objective and Course Structure Unlike classic MBA programmes the International Hospitality Management MBA puts an emphasis on leadership skills that are essential to succeed in today’s business world. The curriculum is divided into different topic areas that provide a framework for the Hospitality and Management modules. Content Modules: Hospitality Management Hospitality Management Management of Operations in Hospitality International Sales & Distribution Management Global HR-Management in Hospitality Company Project International Hospitality Management Modules: Management and Business Framework Team-building and Communication Leadership and Ethics Complexity and Decision Making Informal Organizational Design Globalisation, Society... [-]

MBA in Hospitality Management

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute
Campus เต็มเวลา 20 - 24  January 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Luzern

Students who successfully complete the programme will be awarded with the MBA Postgraduate Diploma in Hospitality Management by HTMi Hotel and Tourism Management Institute. [+]

Objectives and Learning Outcomes

At the conclusion of the course, students will be able to:

Interpret practical, theoretical and personal skills required for senior management roles within a variety of international hotel and tourism organisations. Synthesise strategic, organisational and marketing processes of a commercial hospitality enterprise within the context of the global nature of the business. Cultivate a professional management attitude by nurturing the creative development of innovative ideas and solutions. Confidently debate, research and synthesise theories while evaluating organisational learning. Critically analyse different multilateral institutions and transnational organisations including and evaluation of their impacts involved in international tourism and heritage tourism management. ... [-]

มืออาชีพ MBA ในโรงแรมและการจัดการการท่องเที่ยว

AIM Hotel & Tourism Management Academy
Campus เต็มเวลา October 2017 ฝรั่งเศส Paris

มืออาชีพ MBA, ความต่อเนื่องของปริญญาโทของโปรแกรมวิทยาศาสตร์ของเราตั้งแต่ปี 1992 พัฒนางานระดับมืออาชีพในธุรกิจร้านอาหารที่หรูหรา (ร่วมมือกับ Alain Ducasse ... [+]

MBA ระดับมืออาชีพ (ปริญญาโทบริหารธุรกิจ) ในโรงแรมและการท่องเที่ยวการจัดการ - ปารีส

โปรแกรมสอนภาษาอังกฤษทั้งหมด

ความสามารถสูงโปรแกรมมืออาชีพสำหรับตำแหน่งผู้บริหารในขนาดใหญ่, โรงแรมระหว่างประเทศและ บริษัท ท่องเที่ยว

มืออาชีพ MBA, ความต่อเนื่องของปริญญาโทของโปรแกรมวิทยาศาสตร์ของเราตั้งแต่ปี 1992 พัฒนางานระดับมืออาชีพในธุรกิจร้านอาหารที่หรูหรา (ร่วมมือกับ Alain Ducasse การพัฒนา) และยังอยู่ในการจัดการโรงแรมนานาชาติ (มืออาชีพรับรองจากโรงเรียนที่คอร์เนลโรงแรมบริหาร) ... [-]


MBA in International Hotel Management

Vatel Tunis
Campus เต็มเวลา September 2018 ตูนิเซีย Tunis

Directeur d'Hôtellerie internationale [+]

Directeur d'Hôtellerie Internationale Titre d’Etat français certifié niveau I Total Credits : 120 ECTS (European Credit Transfert System) Durée des études : 2 ans Admission : Diplôme de fin d'études secondaires + 3 années d'études + concours d'entrée En France: Baccalauréat +2/+3 années d'études En Belgique: Certificat de fin d'études secondaires + 3 années d'études En Suisse: Maturité + 3 années d'études Dans les autres pays: Undergraduate Degree Objectif : Acquérir les méthodes d’analyse et de décision, ainsi que la pratique du management. Développer une ouverture d’esprit sur le monde de l’entreprise en général afin de développer des qualités d’entrepreneur, plus particulièrement dans le tourisme et l’hôtellerie internationale. Déroulement du programme : MBA année 1 : l’étudiant acquiert peu à peu les méthodes d’analyse et de décision de la pratique du management. MBA année 2 : l’étudiant passe en revue les grandes règles stratégiques pour ensuite les appliquer au management de l’hôtellerie. Niveau d'admission requis : Baccalauréat + 2/+3 années d'études + concours d'entrée Les étudiants issus d’une filière hôtelière Bac+3 ont la possibilité d’entrer directement en Management 4 sous réserve d’étude de leur dossier. Pour les étudiants souhaitant suivre la formation en anglais : évalué lors du CONCOURS VATEL + lettre de motivation rédigée en anglais. Objectif de la formation : Acquérir les méthodes d’analyse et de décision, ainsi que la pratique du management. Développer une ouverture d’esprit sur le monde de l’entreprise en général afin de développer des qualités d’entrepreneur, plus particulièrement dans le tourisme et l’hôtellerie internationale.... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Human Resources Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Human Resources Management specialization gives students key concepts and enables them to optimize their organizational and operational experiences in a company. It trains students to become genuine experts who are able to efficiently manage employees and their behavior as well as training them and retaining talents in their company. [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. MBA in International Hotel Management with specialization in Human Resources Management • MARTIGNY (SWITZERLAND) Human resources and talent management are the main vectors of performances in today’s and tomorrow’s hospitality industry. The Human Resources Management specialization gives students key concepts and enables them to optimize their organizational and operational experiences in a company. It trains students to become genuine experts who are able to efficiently manage employees and their behavior as well as training them and retaining talents in their company. Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies : 2 ans Admission requirements In Switzerland: Maturité +3 additional studies** **Students without any prior knowledge in the hospitality field must take the 3-month Professional Course at Vatel English Proficiency: TOEFL 580 (90 IBT) or IELTS 6.0 (academic) + one-page personal essay or a cover letter written in English Aim: Acquiring analytic and decision-making methods, as well as practical managerial experience. Developing an open mind set on business in general in order to cultivate entrepreneurial qualities, especially in the fields of tourism and the international hospitality industry. Program process: MBA year 1: Step by step students acquire analytical and decision-making methods as well as experience as a manager. MBA year 2: Students study key strategic rules and then apply them to Hotel Management. The student has the opportunity to complete the degree by a specialization for the 5th year [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Resort Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Resort Management specialization targets students aiming to work as senior executives in the international hospitality industry to work in companies that include, outside of traditional hotels and restaurants: spas, golf courses, leisure activities, theme parks, etc. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Resort Management • MAURITIUS The Resort Management specialization targets students aiming to work as senior executives in the international hospitality industry to work in companies that include, outside of traditional hotels and restaurants: spas, golf courses, leisure activities, theme parks, etc. Managing a resort means understanding and controlling a highly complex organization whose constraints are often heightened by its location (in a desert, a savanna, on an island, in the heart of a big city, etc.). This specialization teaches students to understand operational, financial and strategic logic pertaining to each type of entity. They will be required to work in a “hands-on” way for marketing or human resource missions with professional partners. Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies : 2 ans Admission requirements In other countries: Undergraduate Degree** **Students without any prior knowledge in the hospitality field must take the 3-month Professional Course at Vatel English Proficiency: TOEFL 580 (90 IBT) or IELTS 6.0 (academic) + one-page personal essay or a cover letter written in English Aim: Acquiring analytic and decision-making methods, as well as practical managerial experience. Developing an open mind set on business in general in order to cultivate entrepreneurial qualities, especially in the fields of tourism and the international hospitality industry. Program process: MBA year 1: Step by step students acquire analytical and decision-making methods as well as experience as a manager.... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in American Hospitality Management and International Business

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The American Hospitality Management and International Business specialization teaches students the Anglo-Saxon management methods that are driven by results and understanding of new technologies. It gives them the tools that are required for a career as an international leader in the Hospitality industry anywhere in the world. This program was designed in a way that allows students to think out-of-the-box and become decision-makers: leadership and entrepreneurship, business management, strategic marketing, new trends in the Hospitality industry, etc. [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. MBA in International Hotel Management with specialization in American Hospitality Management and International Business • LOS ANGELES (USA) The American Hospitality Management and International Business specialization teaches students the Anglo-Saxon management methods that are driven by results and understanding of new technologies. It gives them the tools that are required for a career as an international leader in the Hospitality industry anywhere in the world. This program was designed in a way that allows students to think out-of-the-box and become decision-makers: leadership and entrepreneurship, business management, strategic marketing, new trends in the Hospitality industry, etc. Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies : 2 ans Admission requirements In other countries: Undergraduate Degree** **Students without any prior knowledge in the hospitality field must take the 3-month Professional Course at Vatel English Proficiency: TOEFL 580 (90 IBT) or IELTS 6.0 (academic) + one-page personal essay or a cover letter written in English Aim: Acquiring analytic and decision-making methods, as well as practical managerial experience. Developing an open mind set on business in general in order to cultivate entrepreneurial qualities, especially in the fields of tourism and the international hospitality industry. Program process: MBA year 1: Step by step students acquire analytical and decision-making methods as well as experience as a manager. MBA year 2: Students study key strategic rules and then apply them to Hotel Management. The student has the opportunity to... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Entrepreneurial Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

The Entrepreneurial Management specialization trains professionals who understand issues linked to the entrepreneurial spirit in the Tourism and Hospitality field, who make the right decisions to ensure their competitive advantage in the marketplace. [+]

MBA in International Hotel Management with specialization in Entrepreneurial Management • MARRAKESH (MOROCCO) The Entrepreneurial Management specialization trains professionals who understand issues linked to the entrepreneurial spirit in the Tourism and Hospitality field, who make the right decisions to ensure their competitive advantage in the marketplace. It includes the concept of corporate environment, identification of opportunities to be taken and threats to be avoided. It teaches how to spot strong points in a company that must be consolidated as well as weak points that must be improved, how to detect the right solutions to weather an economic storm or a slump in activity. It teaches students how to manage a team that will get the required work done within a given deadline, how to create, launch or take over an activity in the Hospitality Industry. Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies : 2 ans Admission requirements In other countries: Undergraduate Degree** **Students without any prior knowledge in the hospitality field must take the 3-month Professional Course at Vatel English Proficiency: TOEFL 580 (90 IBT) or IELTS 6.0 (academic) + one-page personal essay or a cover letter written in English Aim: Acquiring analytic and decision-making methods, as well as practical managerial experience. Developing an open mind set on business in general in order to cultivate entrepreneurial qualities, especially in the fields of tourism and the international hospitality industry. Program process: MBA year 1: Step... [-]

MBA in International Hotel Management with specialization in Sales & e-Marketing Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus เต็มเวลา February 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Martigny

This specialization allows students to pinpoint and adapt to current trends, to anticipate new ones using different themes: e-marketing, negotiations and promotional announcements, new media management and social networking... applied not only to the hospitality industry but also to tourism. [+]

การจัดการโรงแรม - การจัดการโรงแรม programs. MBA in International Hotel Management with specialization in Sales & e-Marketing Management • BRUSSELS (BELGIUM) In the past ten years, changes in new technologies have impacted consumers’ purchasing habits as well as the way they see brands. The hospitality and tourism fields are no exception to this rule and hotel and tourism managers have to take another look at their marketing strategies, brand name targets and distribution of their products and services through today’s new medias. This specialization allows students to pinpoint and adapt to current trends, to anticipate new ones using different themes: e-marketing, negotiations and promotional announcements, new media management and social networking... applied not only to the hospitality industry but also to tourism. Directeur d'Hôtellerie internationale Level I degree registered at RNCP by Ministerial order Total Credits: 120 ECTS (European Credit Transfer System) Length of studies : 2 ans Admission requirements In Belgium: Certificat de fin d’études secondaires + 3 additional studies** **Students without any prior knowledge in the hospitality field must take the 3-month Professional Course at Vatel English Proficiency: TOEFL 580 (90 IBT) or IELTS 6.0 (academic) + one-page personal essay or a cover letter written in English Aim: Acquiring analytic and decision-making methods, as well as practical managerial experience. Developing an open mind set on business in general in order to cultivate entrepreneurial qualities, especially in the fields of tourism and the international hospitality industry. Program process: MBA year 1: Step by step students acquire analytical and decision-making methods as... [-]