ทรัพยากรมนุษย์ Programs. Search for the best MBA programs here!

ทรัพยากรมนุษย์ Programs. Look for top MBA programs here!

ทรัพยากรมนุษย์

นักศึกษาและผู้เชี่ยวชาญที่จะวาดให้ทรัพยากรมนุษย์ควรพิจารณา MBA ในพื้นที่ ระดับดังกล่าวช่วยให้บุคคลที่จะเลื่อนขึ้นบันไดขององค์กร, เพิ่มรายได้ของพวกเขาและกลายเป็นจัดทำขึ้นเพื่อตอบสนองความต้องการสูงของ บริษัท ของพวกเขา มีบางคนอาจจะสงสัยว่ามี "อะไรคือ MBA ในทรัพยากรมนุษย์?"

ปริญญาโทหรือปริญญาโทสาขาบริหารธุรกิจในทรัพยากรมนุษย์ (HR) เป็นระดับสูงกว่าปริญญาตรีที่เตรียมนักเรียนที่จะเก่งในโลกของธุรกิจที่มีความสำคัญกับทรัพยากรบุคคล นักศึกษาจะได้รับความเข้าใจอย่างละเอียดของมูลนิธิของธุรกิจก่อนที่จะพัฒนาความเข้มข้นในการพัฒนาทรัพยากรมนุษย์ ความเข้าใจและประสบการณ์ที่ได้รับผ่าน MBA ผู้สำเร็จการศึกษาที่จะเตรียมความพร้อมสำหรับตำแหน่งผู้นำกับ บริษัท ข้ามชาติ องศาอาจจะได้รับออนไลน์หรือที่ตั้งอยู่ในประเทศใดประเทศหนึ่ง

ในขณะที่โลกเชื่อมต่อกันมากขึ้นเติบโตและตลาดงานจะกลายเป็นเลือกมากขึ้นและอื่น ๆ ที่นายจ้างจะมองหาพนักงานที่คาดหวังกับทักษะเฉพาะและความสามารถในการเป็นผู้นำ โฮลดิ้ง MBA ในบุคคลที่ทำให้ผู้สำเร็จการศึกษาทรัพย์สินที่มีค่าให้กับนายจ้างในอนาคตของพวกเขาในขณะที่มันพิสูจน์ให้เห็นว่าพวกเขาไม่เพียง แต่มีความรู้ความเข้าใจของธุรกิจและทรัพยากรบุคคล แต่ที่พวกเขายังมีความสามารถที่จะนำไปสู่ MBA ทำให้ผู้สำเร็จการศึกษาในการติดตามอย่างรวดเร็วเพื่อการแข่งขันตำแหน่งระดับบน

ค่าใช้จ่ายในโครงการแตกต่างกันมากขึ้นอยู่กับระยะเวลาที่สถาบันการศึกษาและสถานที่ตั้ง องศาบางคนสามารถจะแล้วเสร็จในเวลาเพียงหนึ่งปีในขณะที่คนอื่น ๆ อาจใช้เวลาสองปีหรือนานกว่านั้น ส่วนประกอบเช่นกระจอกวิจัยหรือวิทยานิพนธ์อาจกำหนดให้นักศึกษาต้องลงทะเบียนเรียนสำหรับข้อความเพิ่มเติม ผู้สมัครจะได้รับการสนับสนุนในการสำรวจหลายโปรแกรมออนไลน์ก่อนที่จะกระทำการอย่างใดอย่างหนึ่งที่เป็นไปตามวัตถุประสงค์ของอาชีพของพวกเขาเช่นเดียวกับงบประมาณของพวกเขา

MBA ในทรัพยากรมนุษย์เตรียมบัณฑิตที่จะใช้ในบทบาทของการบริหารจัดการในแผนกทรัพยากรบุคคล ผู้สำเร็จการศึกษาสามารถคาดหวังว่าจะนำไปสู่​​กระบวนการสรรหากับธุรกิจระหว่างประเทศหรือจัดการทีมงานภายในสำนักงานทรัพยากรบุคคล ตำแหน่งผู้นำมีการแข่งขันสูงมากและถือ MBA ผู้สำเร็จการศึกษาจะช่วยให้การรักษาความปลอดภัยเหล่านี้มีบทบาทสำคัญระดับบน หากนักเรียนได้รับความชำนาญในภาษาที่สองในขณะที่เรียนพวกเขากำลังเตรียมที่จะนำไปสู่​​ในการตั้งค่าระหว่างประเทศหรือวัฒนธรรม

ถ้าคุณมีความสนใจในการเรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับ MBA ในทรัพยากรมนุษย์, การเริ่มต้นด้วยการสร้างบัญชีออนไลน์กับ MBAStudies คุณจะสามารถเรียกดูผ่านหลายร้อยตัวเลือกองศาและระบุผู้ที่สอดคล้องกับเป้าหมายของคุณ การค้นหาสำหรับโปรแกรมของคุณด้านล่างและติดต่อโดยตรงที่สำนักงานการรับสมัครของโรงเรียนที่คุณเลือกโดยกรอกแบบฟอร์มนำ

อ่านเพิ่มเติม

MBA in Human Resource Management

Northwest Missouri State University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  January 2018 สหรัฐอเมริกา Maryville + เพิ่มขึ้น 1

Northwest’s MBA program gives you an opportunity to be a business leader by developing skills in ethical decision making, financial planning, quantitative analysis, policy formulation and interpersonal relationships, as well as an understanding of the emerging global economy. The program focuses on developing business foundations and then applying this background to business problems in functional areas. You will discover how management skills are applied in achieving business and organizational goals. By learning how to recognize and solve operational problems, the MBA graduate obtains the maximum flexibility vital in today’s dynamic society and multinational environment. [+]

A master’s degree in Business Administration involves the study of management – that is, the process of organizing and directing resources, which includes people, finances, materials and information.

Managers must not only understand these functions and their interrelationships, but also how a rapidly changing marketplace affects them. As described by the Graduate Management Admissions Council, “the modern manager is part forecaster, part problem-solver, part supervisor, and part personal example to others.” Northwest’s MBA program will help you prepare for the challenges you will face in the new millennium.

Northwest’s MBA program gives you an opportunity to be a business leader by developing skills in ethical decision making, financial planning, quantitative analysis, policy formulation and interpersonal relationships, as well as an understanding of the emerging global economy. The program focuses on developing business foundations and then applying this background to business problems in functional areas. You will discover how management skills are applied in achieving business and organizational goals. By learning how to recognize and solve operational problems, the MBA graduate obtains the maximum flexibility vital in today’s dynamic society and multinational environment. ... [-]


Master of Business Administration in Human Resource Management

Canadian University Dubai
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ Dubai

The Human Resource Management concentration will provide you with a comprehensive overview of the strategic HR management techniques that will help you take on senior management responsibility in the field. The program covers the whole spectrum of HR-related issues, from workforce leadership and performance evaluation to organizational behaviour and change management. Designed to respond to the internationalisation of the workplace, the program also considers labour legislation and the management of diversity. [+]

The structure of the Master of Business Administration reflects the findings of a research survey conducted by the School of Business Administration focusing on the current and future needs of a cross-section of organizations across the UAE.

Therefore, the program is of great strategic relevance and offers practical and analytical solutions for the problems and challenges facing industry and other organizations in the Gulf region. Our Key Strengths

Our MBA program, offered by the School of Business Administration, focuses on meeting the current and future needs of business and government leaders in the Gulf region. The dynamic and competitive business environment of the 21st century calls for new management and leadership skills – our MBA will prepare you today, for the challenges of tomorrow.... [-]


MBA ในการจัดการทรัพยากรมนุษย์

EU Business School
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  January 2018 สเปน Barcelona ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Geneva Montreux ประเทศเยอรมัน Munich + เพิ่มขึ้น 6

มนุษย์การจัดการทรัพยากรที่สำคัญมุ่งเน้นไปที่การเพิ่มความสำคัญเชิงกลยุทธ์ของบทบาทที่คนเล่นในการปฏิบัติงานของ บริษัทมันแสดงวิธีการที่มีประสิทธิภาพของความสามารถ [+]

มนุษย์การจัดการทรัพยากรที่สำคัญมุ่งเน้นไปที่การเพิ่มความสำคัญเชิงกลยุทธ์ของบทบาทที่คนเล่นในการปฏิบัติงานของ บริษัท มันแสดงวิธีการหัวเราะเยาะความสามารถที่มีประสิทธิภาพและการจัดการเช่นเดียวกับแนวโน้มและเทคนิคที่จำเป็นในการสร้างและทีมงานบนรอยของมืออาชีพ ... [-]


ปริญญาโทการจัดการทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศมหาวิทยาลัยโคเวนทรี, สหราชอาณาจักร

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  May 2018 ประเทศมาเลเซีย Subang Jaya Batu Pahat + เพิ่มขึ้น 2

[+]

ทำไมโคเวนทรี MBA? รางวัลการจัดอันดับและได้รับเกียรติ

โมเดิร์นมหาวิทยาลัยแห่งปี - ไทม์สและซันเดย์ไทมคู่มือแนะนำมหาวิทยาลัยดี 2014 ในด้านบนของโลก 4 สถาบัน% - คำพูดคำจาของโลกอันดับมหาวิทยาลัย อยู่ในอันดับที่ 27 ในสหราชอาณาจักร - มหาวิทยาลัยการ์เดียน 2015 คู่มือ - ไปข้างหน้าของเก้ารัสเซลสถาบันกลุ่ม อยู่ในอันดับที่ 45 ในไทม์สและเดอะซันเดย์ไทมหาวิทยาลัยดีคู่มือ 2014 ภาพรวมของโปรแกรม: MBA ในการบริหารจัดการทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศที่ได้รับการออกแบบมาเพื่อให้ผู้สำเร็จการศึกษาที่มีความเชี่ยวชาญในวงกว้างหัวข้อการจัดการธุรกิจของกลยุทธ์การตลาดเป็นผู้นำและการเงินควบคู่ไปกับโมดูลการบริหารทรัพยากรมนุษย์ที่เกี่ยวข้องที่สำรวจหัวข้อรวมถึงการจัดการทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศการฝึกอบรมและพัฒนา ความผูกพันของพนักงานการพัฒนาองค์กรและการจัดการความสามารถในบริบทระหว่างประเทศ คุณจะมีโอกาสที่จะทำงานร่วมกับผู้เชี่ยวชาญด้านอุตสาหกรรมการออกแบบอุตสาหกรรมส่วนบุคคลโซลูชั่นการฝึกอบรมที่เกี่ยวข้องรายละเอียดงานออกแบบสร้างการสำรวจของพนักงานและการพัฒนาข้อเสนอการให้คำปรึกษาและนำเสนอส่งมอบให้กับลูกค้าที่อาศัยอยู่ เราให้ความสำคัญกับการประยุกต์ใช้ความรู้ผ่านการทำงานเป็นทีม, กรณีศึกษา, การจำลองและโครงการชีวิตจริง ไฮไลท์ ที่ได้รับรางวัลเหมือนกันจากมหาวิทยาลัยโคเวนทรีในสหราชอาณาจักร (UK) นักเรียนจะสามารถเข้าถึงเนื้อหาทางวิชาการและสื่อการสอนนักศึกษาปริญญาโทที่คล้ายกันในสหราชอาณาจักร หลักสูตรจะได้รับการดูแลโดยอาจารย์จากมหาวิทยาลัยโคเวนทรีในสหราชอาณาจักร มุ่งเน้นการพัฒนาและสร้างความเข้มแข็งทักษะการจ้างงาน โมดูลที่ทุ่มเทให้กับการมุ่งเน้นไปที่ทักษะการสร้างเกินความรู้ทางวิชาการ ได้สัมผัสกับชุดการประชุมเชิงปฏิบัติการระดับมืออาชีพโดยการปฏิบัติงานในอุตสาหกรรมสำหรับการแบ่งปันประสบการณ์จริง โอกาสที่จะมีส่วนร่วมกับองค์กรต่าง ๆ ผ่านทางโครงการนายจ้างที่นักเรียนจะได้รับในการทำงานจับมือกับนายจ้างในประเด็นทางธุรกิจที่แท้จริง ตำแหน่งฝึกงานรับประกันสำหรับนักเรียนที่มีสิทธิ์ * โครงสร้างโปรแกรมที่มีความยืดหยุ่น 100% หลักสูตร ตัวเลือกที่จะทำวิทยานิพนธ์ฝึกงานหรือโครงการให้คำปรึกษา [-]

MBA in Human Resource Management

Imperial School of Management
Campus or Online เต็มเวลา 12  เปิดรับลงทะเบียน สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ United Arab Emirates Online Sharjah + เพิ่มขึ้น 1

MBA in Human Resource Management is the most relevant qualification that professionals need to serve in organisations across all economic sectors. ISM understands that Human Resource has been documented over the years as key to driving businesses through numerous research activities. [+]

MBA in Human Resource Management is the most relevant qualification that professionals need to serve in organisations across all economic sectors. ISM understands that Human Resource has been documented over the years as key to driving businesses through numerous research activities. Our MBA in Human Resource Management equips a manager with ways of creating business through proven ways of workforce management. Thus, this program empowers our learners to focus on maximizing employee productivity breeding competent managers globally.

This specialization is also part of our Accredited Italian Online MBA programs we offer in partnership with Marconi University. Therefore, giving you an option for Online mode of delivery of this MBA program.... [-]


MBA Management des Ressources Humaines

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Campus เต็มเวลา September 2018 ตูนิเซีย Tunis

Le MBA en Management des ressources humaines est une formation internationale à vocation professionnalisante sur un an. [+]

Le MBA en Management des ressources humaines est une formation internationale à vocation professionnalisante sur un an. Elle s'adresse aux cadres supérieurs des différentes fonctions RH du secteur privé (sociétés de conseil, entreprises commerciales, industrielles ou financières) confrontés à la problématique de l'administration des entreprises.

L’objectif de l’Executive MBA en Management des Ressources Humaines est de former des managers capables de piloter et d'encadrer les processus de modernisation engagés au sein de l’entreprise, surtout quand il s’agit des réformes de la gestion des ressources humaines et des transformations organisationnelles qui les accompagnent : conduite du changement, gestion de la diversité, stratégie, leadership.... [-]


การจัดการทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศ MBA - มหาวิทยาลัยลอนดอน

Coventry University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  October 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

ปริญญาโทการบริหารทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศในการบริหารธุรกิจ (MBA) ได้รับการออกแบบมาเพื่อเตรียมนักเรียนสำหรับการประกอบอาชีพประสบความสำเร็จใน ... [+]

การบริหารจัดการทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศ MBA - ลอนดอนวิทยาเขต

สภาพแวดล้อมทางธุรกิจระหว่างประเทศที่มีการเปลี่ยนแปลงและใหม่และความเป็นจริงของตลาดที่แตกต่างกันมากที่เกิดขึ้น นักเรียนในวันนี้จำเป็นต้องนำรูปแบบที่มีความยืดหยุ่นของการคิดและพฤติกรรมที่จะประสบความสำเร็จเป็นผู้จัดการของวันพรุ่งนี้ นานาชาติมนุษย์ปริญญาโทการจัดการทรัพยากรในการบริหารธุรกิจ (MBA) ได้รับการออกแบบมาเพื่อเตรียมนักเรียนสำหรับการประกอบอาชีพที่ประสบความสำเร็จในการจัดการเชิงกลยุทธ์และการพัฒนาของคนที่อยู่ในสภาพแวดล้อมที่ซับซ้อนและเปลี่ยนแปลงอย่างรวดเร็วของการทำงานร่วมสมัย ... [-]


ปริญญาโทการจัดการทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศ

IPAG Business School
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Nice Paris + เพิ่มขึ้น 1

[+]

หลักสูตรนี้ MBA ในการเปิดให้ธุรกิจและไม่ใช่ธุรกิจผู้สำเร็จการศึกษาความเต็มใจที่จะมีความเชี่ยวชาญในการบริหารทรัพยากรมนุษย์ระหว่างประเทศ จุดมุ่งหมายของโปรแกรมมีดังนี้: - ได้รับความเชี่ยวชาญในการบริหารจัดการทรัพยากรบุคคล - รับทักษะความเป็นผู้นำในการดำเนินการเป็นพันธมิตรทางธุรกิจเชิงกลยุทธ์ - พัฒนาทักษะและความรู้ในการทำหน้าที่เป็นตัวแทนการเปลี่ยนแปลงภายในองค์กร - เข้าใจและต้นแบบพื้นที่การทำงานหลักและสมรรถนะหลักของ ทรัพยากรบุคคล - เรียนรู้วิธีการจัดการและรักษาความสามารถในสภาพแวดล้อมของโลกข้ามพรมแดนและวัฒนธรรมเข้าชมอุตสาหกรรมการสัมมนาฝ่ายทรัพยากรบุคคลและการฝึกงานบังคับจะรวมอยู่ในโปรแกรมเช่นเดียวกับธุรกิจหลักและทรัพยากรบุคคลโมดูลเชี่ยวชาญ... [-]


ปริญญาโทในด้านทรัพยากรมนุษย์

Grupo Tiradentes
Campus เต็มเวลา 18  March 2018 บราซิล Aracaju

หลักสูตรการฝึกอบรมให้ผู้เชี่ยวชาญที่จะทำหน้าที่เป็นผู้จัดการของทรัพยากรมนุษย์เพื่อที่จะวางแผนและประสานงานเทคนิคการจัดการภายในมาตรฐานความเป็นเลิศและมีคุณภาพและให้ข้อมูลทางทฤษฎีและปฏิบัติสำหรับการทำงานเชิงกลยุทธ์ในองค์กรโดยเฉพาะอย่างยิ่งการพัฒนาขีดความสามารถในการวิเคราะห์ และสะท้อนให้เห็นถึงความสำคัญในการตอบสนองความต้องการหลักธรรมชาติที่มีอยู่ในพื้นที่ทรัพยากรบุคคลทั้งหมดที่ได้รับการสนับสนุนโดยการฝึกอบรมการจัดการมุ่งเน้นไปที่การพัฒนาทักษะที่จำเป็นในการทำงานในแผนกบุคลากรและให้คำปรึกษาด้านทรัพยากรบุคคล [+]

ความแตกต่างของหลักสูตร

หลักสูตรการฝึกอบรมให้ผู้เชี่ยวชาญที่จะทำหน้าที่เป็นผู้จัดการของทรัพยากรมนุษย์เพื่อที่จะวางแผนและประสานงานเทคนิคการจัดการภายในมาตรฐานความเป็นเลิศและมีคุณภาพและให้ข้อมูลทางทฤษฎีและปฏิบัติสำหรับการทำงานเชิงกลยุทธ์ในองค์กรโดยเฉพาะอย่างยิ่งการพัฒนาขีดความสามารถในการวิเคราะห์ และสะท้อนให้เห็นถึงความสำคัญในการตอบสนองความต้องการหลักธรรมชาติที่มีอยู่ในพื้นที่ทรัพยากรบุคคลทั้งหมดที่ได้รับการสนับสนุนโดยการฝึกอบรมการจัดการมุ่งเน้นไปที่การพัฒนาทักษะที่จำเป็นในการทำงานในแผนกบุคลากรและให้คำปรึกษาด้านทรัพยากรบุคคล... [-]


MBA - Major in Human Resource Management

Lincoln University Of Business & Management
Online & Campus Combined เต็มเวลา นอกเวลา 14 - 16  เปิดรับลงทะเบียน สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ Sharjah + เพิ่มขึ้น 1

The GBS MBA in Human Resource Management combines deep expertise in human resources with the knowledge required to be a strategic business partner. Through coursework in operations, finance, accounting, and strategy, students learn the fundamentals of business leadership. [+]

The GBS MBA in Human Resource Management combines deep expertise in human resources with the knowledge required to be a strategic business partner. Through coursework in operations, finance, accounting, and strategy, students learn the fundamentals of business leadership. Students learn to link business operational goals to human capital decisions through courses on staffing, compensation, labor relations, negotiations, and others. The combination of core MBA learning, specialized courses, applied learning opportunities and human resources internships sets the GBS MBA apart from its competitors.

The MBA in Human Resource Management is designed for current and future leaders who desire the knowledge and skills to best leverage the human resources in an organization. Coursework prepares students to look at their organizations from a system-wide perspective and apply strategic thinking and critical analysis. Students are provided with opportunities throughout the program to apply their learning in current work environments and/or within their communities.... [-]


MBA in Business Administration: Human Resource Management

University of Nicosia
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 ไซปรัส Nicosia + เพิ่มขึ้น 1

The University of Nicosia MBA programme aims to provide students with a solid foundation of business education enabling them to become effective managers anywhere in today’s globally competitive fast changing environment. This programme aims to be highly integrated in context and practical by remaining close to actual business practice. It aspires to assist students to develop their management and leadership skills, operate effectively in a multicultural environment and to adapt quickly to changing social, political, legal and economic conditions. [+]

Duration (years): 1.5 years Qualification Awarded: Master of Business Administration Level of Qualification: Master Degree (2nd Cycle) Language of Instruction: English and Greek Mode of Study: Full-time or Part-time Minimum ECTS Credits: 90 Profile of the Programme

The University of Nicosia MBA programme aims to provide students with a solid foundation of business education enabling them to become effective managers anywhere in today’s globally competitive fast changing environment. This programme aims to be highly integrated in context and practical by remaining close to actual business practice. It aspires to assist students to develop their management and leadership skills, operate effectively in a multicultural environment and to adapt quickly to changing social, political, legal and economic conditions.... [-]


MBA Human Resource Management

International Study Experts
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ Dubai

The Human Resource Management concentration will provide you with a comprehensive overview of the strategic HR management techniques that will help you take on senior management responsibility in the field. The program covers the whole spectrum of HR-related issues, from workforce leadership and performance evaluation to organizational behavior and change management. Designed to respond to... [+]

The Human Resource Management concentration will provide you with a comprehensive overview of the strategic HR management techniques that will help you take on senior management responsibility in the field. The program covers the whole spectrum of HR-related issues, from workforce leadership and performance evaluation to organizational behavior and change management. Designed to respond to the internationalization of the workplace, the program also considers labor legislation and the management of diversity.

We offer an education based on the Canadian curriculum, giving us internationally recognized quality and credibility. As a portal to Canadian Higher Education, we offer many unique options for students wishing to study or research in Canada. All of our programs are accredited by the UAE Ministry of Higher Education and Scientific Research (MOHESR). We have a convenient downtown location with state of the art academic and recreational facilities. We offer flexible schedules ‒ evening and weekend classes are available for undergraduate and graduate programs. We have a truly multicultural learning environment, with students from 100 nationalities. Student visa is provided to full time students. Start Dates ... [-]

MBA in Human Resources

Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business
Campus เต็มเวลา September 2018 จอร์แดน Amman

The Human Resources courses prepare candidates for work in the field of human resources and personnel administration. Human resources is the most valuable asset in most organizations, and great emphasis has recently been placed on its proper management. [+]

The Human Resources courses prepare candidates for work in the field of human resources and personnel administration. Human resources is the most valuable asset in most organizations, and great emphasis has recently been placed on its proper management. While the program is ideal for those working in the field who wish to strengthen their theoretical foundation and be promoted to higher positions, the program is also designed for those wishing to enter the field.

Core Requirements – 30 Credit Hours

Research Methodology Management Information Systems Financial Accounting Management and Cost Accounting Corporate Finance Managerial Economics Organizational Behavior and Human Resources Strategic Management and Business Policy Operations Management Marketing and Sales Management ... [-]

ปริญญาโทบริหารธุรกิจสาขาการจัดการทรัพยากรมนุษย์

Tiffin University
Campus or Online เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Tiffin + เพิ่มขึ้น 1

ความเข้มข้นของทรัพยากรมนุษย์ช่วยให้นักเรียนที่จะบูรณาการความรู้และทักษะที่ได้รับจากการเรียนการสอนหลักในหลักสูตร MBA เพื่อที่จะแก้ไขปัญหา [+]

การจัดการทรัพยากรมนุษย์

ความเข้มข้นของทรัพยากรมนุษย์ช่วยให้นักเรียนที่จะบูรณาการความรู้และทักษะที่ได้รับจากหลักสูตรแกนกลางในหลักสูตร MBA เพื่อแก้ไขปัญหาและความท้าทายที่ต้องเผชิญกับการพัฒนาทรัพยากรมนุษย์ในปัจจุบันการจัดการที่เป็นมืออาชีพ นักเรียนจะได้รับประโยชน์จากการสัมผัสกับทฤษฎีและการใช้งานที่เกี่ยวข้องในการแสวงหาและพัฒนาพนักงานที่มีความสามารถในการจัดการนายจ้างอย่างต่อเนื่อง / ความสัมพันธ์ของพนักงานและการให้เปรียบในการแข่งขันผ่านนโยบายทรัพยากรมนุษย์เชิงกลยุทธ์และการปฏิบัติ. คนมีแนวโน้มที่จะมีความสนใจในความเข้มข้นของการบริหารทรัพยากรมนุษย์รวมถึงกลาง ผู้เชี่ยวชาญด้าน HR -level และผู้จัดการที่มีความประสงค์ที่จะก้าวไปในอาชีพของพวกเขาและกลายเป็นผู้นำเชิงกลยุทธ์ในองค์กรของพวกเขา... [-]


MBA in Human Resources Management

Ajman University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 2 - 4  September 2018 สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ Ajman + เพิ่มขึ้น 1

The AUST MBA program seeks to satisfy the quality assurance standards set by world-class business programs accreditation organizations such as AACSB and the Association of MBAs. [+]

Overview Distinguishing Features

The AUST MBA program seeks to satisfy the quality assurance standards set by world-class business programs accreditation organizations such as AACSB and the Association of MBAs.

Program Objectives To train students in the theoretical and applied aspects of the core business functions such as accounting, marketing, finance, information systems and operations management. To train students thoroughly in one of the subject area specializations such as Marketing, Financial Management, and Human Resource Management. To ensure, with the help of course offering and case studies, that the students communicate effectively, and provide leadership ability, and team-building skills. To train students to manage ethical issues and multicultural diversity. To equip students with the techniques and strategic tools to recognize, comprehend and analyze the various dimensions of business environment. To promote scholarly research for finding solutions for real-life business problems for the benefit of the academia, business organizations, community and the nation. Curriculum ... [-]