Keystone logo
บราซิล

ศึกษา MBA ใน บราซิล 2023

เปลี่ยนสกุลเงิน

ค่าครองชีพขั้นพื้นฐานรายเดือน

 • เช่าแฟลตรวม

  193
 • ส่วนแบ่งค่าสาธารณูปโภค

  25
 • สมัครสมาชิกอินเทอร์เน็ต

  20
 • การขนส่งในท้องถิ่น

  43

ตัวอย่างต้นทุนการใช้ชีวิต

 • คอมโบอาหารจานด่วน

  6
 • ตั๋วหนัง

  7
 • เบียร์ท้องถิ่นไพน์

  2

เกี่ยวกับ บราซิล

เป็นที่รู้จักกันเป็นบ้านของป่าดงดิบอเมซอนประเทศบราซิลเป็นประเทศที่ใหญ่ที่สุดในละตินอเมริกา นอกจากนี้ยังเป็นประเทศที่พูดภาษาโปรตุเกสใหญ่ที่สุดในโลกให้มันแตกต่างในหมู่คนที่พูดภาษาโปรตุเกส บราซิลยังชูความแตกต่างของทุกประเทศที่มีพรมแดนติดอเมริกาใต้มีข้อยกเว้นของเอกวาดอร์และพริก เพราะบราซิลมีโลก 's เจ็ดเศรษฐกิจที่ใหญ่ที่สุดของจีดีพีทั้งในและกำลังซื้อและเป็นหนึ่งของโลก ' เร็วที่สุดในประเทศที่เติบโตธุรกิจในบราซิลเป็นเขตที่มีแนวโน้ม และถือว่าเป็นอำนาจของโลกที่เกิดขึ้นใหม่และจะทรงตัวที่จะมีตำแหน่งที่มีอำนาจในเศรษฐกิจโลกในอนาคตอันใกล้

เรียนใน บราซิล

วันนี้นักเรียนหลายธุรกิจจะเปลี่ยนไปบราซิลที่พวกเขาต้องการในระดับธุรกิจจากเศรษฐกิจฉุกเฉิน แต่ได้รับปริญญาธุรกิจในบราซิลนำความท้าทายที่สำคัญบางอย่าง ผู้พิจารณาเป็นหลัก 's ในธุรกิจจากบราซิลจำเป็นต้องเข้าใจความท้าทายเหล่านี้ มหาวิทยาลัยส่วนใหญ่นำเสนอหลักสูตร MBA บนพื้นฐานส่วนหนึ่งเวลาไม่เต็มเวลา อัตราดอกเบี้ยสูงเงินให้กู้ยืมของนักเรียนทำให้มันยากสำหรับนักเรียนระดับชาติที่จะไล่ตามระดับเต็มเวลาในด้านนี้เพื่อให้นักเรียนส่วนใหญ่เป็นนักศึกษาที่ทำงาน ซึ่งหมายความว่ามัน 's ยากที่จะบอกว่านานแค่ไหนโดยเฉพาะโปรแกรมจะใช้เวลา โปรแกรมส่วนใหญ่จะนำเสนอในโปรตุเกส, เพื่อให้ความรู้เกี่ยวกับภาษาพื้นเมืองของบราซิลเป็นสิ่งจำเป็นสำหรับความสำเร็จในด้านนี้ บราซิลมีมหาวิทยาลัยหลายแห่ง แต่มีเพียงไม่กี่คนจะเปิดให้นักเรียนต่างชาติและมีเพียงไม่กี่คนที่มีหลักสูตร MBA หามหาวิทยาลัยทั้งที่ไม่เป็นความท้าทายสำหรับผู้ที่ต้องการที่จะศึกษาธุรกิจในประเทศบราซิลกฎหมายของ Directives และฐานการศึกษาของบราซิลต้องใช้ทุกปีทางวิชาการรวมทั้งมหาวิทยาลัยที่จะมี 200 วัน มหาวิทยาลัยส่วนใหญ่จะเริ่มต้นปีโรงเรียนของพวกเขาในสัปดาห์แรกของเดือนกุมภาพันธ์แล้วจบในสัปดาห์แรกของเดือนธันวาคมด้วยการแบ่งสองสัปดาห์ในเดือนกรกฎาคมสำหรับฤดูหนาว ในพื้นที่ภาคเหนือของบราซิล แต่ปีโรงเรียนอาจปฏิบัติตามที่ทางตอนเหนือของประเทศเริ่มต้นในเดือนกันยายนและสิ้นสุดในเดือนมิถุนายน แง่วิชาการจะเรียกว่าระยะเวลาหรือเทอมในบราซิล ค่าใช้จ่ายสำหรับ MBA ในบราซิลกำลังจะแตกต่างกันไปขึ้นอยู่กับการได้รับการแต่งตั้งมหาวิทยาลัย ทุนการศึกษาที่มีอยู่ เมื่อสำเร็จการศึกษาด้วยปริญญาโทในบราซิลคุณสามารถคาดหวังที่จะหาโอกาสการจ้างงานที่ดีขึ้นในธุรกิจทั่วอเมริกาใต้

Visa Requirements

All student visas in Brazil are called Temporary Visa IV, or VITEM-IV.

คุณต้องการวีซ่าประเภทใด?

ชื่อวีซ่า

Student Visa (VITEM-IV)

ราคาและสกุลเงิน

The prices for student visas to Brazil vary depending on the nationality of the applicant. The following cost can be subject to change:

 • For United Arab Emirates citizens: USD 95
 • For France citizens: USD 140
 • For United Kingdom citizens whose visa validity is up to 180 days: USD 40
 • For United Kingdom citizens whose visa validity exceeds 180 days: USD 195
 • For United States citizens: USD 160
 • For citizens from any other country: USD 40

ใครสามารถยื่นขอวีซ่าได้บ้าง?

All foreigners that want to study in Brazil - without any immigration goals or intent to perform paid activities that are not internships - need to apply for a student visa. The main requirement to get a student visa is that you are enrolled at a Brazilian university that is registered with the Ministry of Education in Brazil.

คุณสามารถทำแอปพลิเคชันได้ที่ไหน?

At the nearest General Consulate or Brazilian Embassy

You can apply for a student visa to Brazil at the nearest General Consulate or Brazilian Embassy.

เว็บไซต์:

วิธีการสมัคร?

You should consult your Consulate General's website to obtain a student visa application, a list of requirements, and to verify the application process and timetable. Definitely make the appointment with your consulate or embassy as soon as possible.

In order to apply for a VITEM-IV, it is necessary to prepare the following documentation:

 • Applicants passport which cannot expire within 6 months and must have at least two blank pages
 • One Visa Application Form per applicant, generated online
 • Two 3cm x 4cm sized photos
 • Proof of residence within the jurisdiction of the Consular Section of the Embassy for the past 12 months
 • Non-criminal record certificate issued by the applicant's local Police Department for applicants over the age of 18, issued less than 90 days before the application
 • Proof of scholarship, if not, proof of financial capability to pay for the whole duration of the course
 • Proof of enrollment in the institution certifying that the applicant will be attending a course of study, clearly stating the amount of class hours per week
 • Notarized birth certificate or declaration
 • Certificate issued by the previous education institution stating the level of schooling of the applicant
 • Should the applicant be under the age of 18 and not travel with their parents or guardians, a notarized copy of birth certificate sworn translated into Portuguese or English and an Authorization for Brazilian Visa Issuance for Minors signed by both parents or legal guardians at a public notary
 • Health insurance valid in Brazil offering coverage for treatment and hospitalization, or PB4 in case of students from Portugal

ควรสมัครเมื่อไหร่?

The processing time can be quick and only take a couple of days, but this depends on the country.

The VITEM-IV are valid for up to one year at a time, depending on which course the student is enrolled in, and can be renewed as many times as necessary in order for the student to finish the course. The request for extending the visa must be done at a Federal Police Department or at the Ministry of Justice within 30 days before the current visa expires. In order to renew the visa after one year, you will need to show documentation from the university which proves you have reasonable attendance and performance to continue the course.

For interns, the student visa is valid for one year and cannot be renewed.

After the student visa is granted to the applicant, the student has three months to enter Brazil. After entering Brazil, the student has up to 30 days to register with the Federal Police Department of the city in which they will live.

ระยะเวลาดำเนินการ

โอกาสในการทำงาน

Those who come to Brazil with a VITEM-IV are not allowed to engage in paid activities that are not internships. However, foreign students that are willing to be interns in Brazil are allowed to perform paid activities. For internships of up to four months, there is no need for a formal link with a Brazilian educational institution. For internships lasting longer than four months, a formal link with a Brazilian education institution is mandatory.

ชั่วโมงต่อสัปดาห์

0

ทำไมคุณถึงต้องการวีซ่าประเภทนี้?