Keystone logo
ประเทศจีน

ศึกษา MBA ใน ประเทศจีน 2023

เปลี่ยนสกุลเงิน

ค่าครองชีพขั้นพื้นฐานรายเดือน

 • เช่าแฟลตรวม

  523
 • ส่วนแบ่งค่าสาธารณูปโภค

  18
 • สมัครสมาชิกอินเทอร์เน็ต

  14
 • การขนส่งในท้องถิ่น

  22

ตัวอย่างต้นทุนการใช้ชีวิต

 • คอมโบอาหารจานด่วน

  5
 • ตั๋วหนัง

  7
 • เบียร์ท้องถิ่นไพน์

  1

เกี่ยวกับ ประเทศจีน

ประเทศจีนมีมากมายของโอกาสสำหรับนักเรียนต่างชาติ ประเทศซึ่งเป็นบ้านมากกว่า 1.3 พันคนเป็นหนึ่งในหน่วยงานทางเศรษฐกิจที่สำคัญที่สุด จีนยังมีประวัติศาสตร์ที่ไม่ซ้ำกันและวัฒนธรรมที่หลากหลาย ไม่ว่าคุณจะเดินทางไปในประเทศไม่มีคุณ ประวัติศาสตร์จะพบโอกาสที่จะเรียนรู้เกี่ยวกับพื้นที่ 's แม้ว่าประเทศเป็นหนึ่งในที่ใหญ่ที่สุดทั้งในขนาดและประชากรมีโอกาสที่นี่สำหรับนักศึกษาต่างชาติที่มีความสนใจในการให้สิ่งที่เป็นเอกลักษณ์ให้กับชุมชน

เรียนใน ประเทศจีน

ประเทศจีนมีจำนวนของดีโครงสร้างและการออกแบบโรงเรียนธุรกิจ สำหรับผู้ที่กำลังมองหาโอกาสที่จะเข้าร่วมการใด ๆ เหล่านี้เป็นสิ่งสำคัญที่จะต้องพิจารณาซึ่งโรงเรียนที่จะเข้าร่วม หลายคนในโรงเรียนจีนที่ดีที่สุดสำหรับธุรกิจที่ตั้งอยู่ในกรุงปักกิ่ง แต่ตัวเลือกอื่น ๆ ที่มีอยู่ทั่วประเทศ บางส่วนของที่ใหญ่ที่สุดในโรงเรียนธุรกิจในพื้นที่ ได้แก่ มหาวิทยาลัยปักกิ่ง 's Guanghau School of Management, วฮ่องกงบัณฑิตวิทยาลัยธุรกิจและ MBA นานาชาติปักกิ่งโรงเรียน. เข้าร่วมโรงเรียนธุรกิจในประเทศจีนส่วนใหญ่นักเรียนลงทะเบียนเรียนในระดับปริญญาตรี ' s หลักสูตรปริญญาในขั้นต้น แล้วย้ายเข้าไปอยู่ในโรงเรียนการศึกษาจะได้รับปริญญาโทบริหารธุรกิจ ตัวเลือกรวมถึงสองปีเต็มเวลาระดับนานาชาติสององศา (เป็นตัวเลือกที่พบในบริเวณนี้มีการแข่งขันสูง) และปริญญาโทบริหารการออกแบบสำหรับการศึกษาความเป็นผู้นำ การศึกษาสามารถใช้ระหว่างสองและหกปีให้เสร็จสมบูรณ์ แต่บางโปรแกรมหนึ่งปีที่มีอยู่เช่นกันโปรแกรมส่วนใหญ่ให้บริการที่หลากหลายของตัวเลือก องศา MBA ในประเทศจีนมักจะนำเสนอความสำคัญกับพื้นที่เช่นการตลาดการศึกษาธุรกิจระหว่างประเทศและเศรษฐกิจ แต่การจัดการทรัพยากรมนุษย์และวิศวกรรมนอกจากนี้ยังมีหัวข้อสำหรับการศึกษา ค่าใช้จ่ายของโปรแกรมเหล่านี้แตกต่างกันอย่างมีนัยสำคัญจากที่หนึ่งไปยังอีกโรงเรียน แต่ก็มีแนวโน้มที่จะมีราคาแพงมากขึ้นสำหรับนักเรียนต่างชาติ. อะไรคือตัวเลือกสำหรับนักเรียนต่างชาติ? นักศึกษาต่างชาติมักจะได้รับการต้อนรับที่โรงเรียนธุรกิจในประเทศจีน การแข่งขันสำหรับตำแหน่งเหล่านี้ได้ยากมากที่จะได้รับ มันเป็นสิ่งสำคัญสำหรับนักเรียนที่จะนำไปใช้กับโรงเรียนธุรกิจที่พวกเขาเลือกได้โดยตรง หากได้รับการยอมรับเป็นแล้วจำเป็นที่จะต้องยื่นขอวีซ่านักเรียนที่ศึกษาอยู่ในโรงเรียน กระบวนการนี​​้จะใช้เวลาสามเดือนหรือมากกว่าในบางกรณี มันเป็นสิ่งจำเป็นที่จะใช้สำหรับโรงเรียนโดยเร็วที่สุดเท่าที่เป็นไปได้มักจะสี่หรือมากกว่าเดือนก่อนที่จะเข้าร่วมการประชุมที่เป็นไปได้เมื่อใดก็ตามที่โอกาสสำหรับนักเรียนที่ลงทะเบียนเรียนและเสร็จสมบูรณ์ในช่วง MBA ในประเทศจีนอย่างกว้างขวาง ประเทศจีนมีการเติบโตและความเจริญรุ่งเรืองในแง่ของเศรษฐกิจและมีตำแหน่งที่มีอยู่รวมถึงผู้ที่มี บริษัท ขนาดใหญ่ที่มีโอกาสในต่างประเทศ

Visa Requirements

 • X1 Visa - issued to those who go to China to study for more than 6 months.
 • X2 Visa - issued to those who go to China to study for a period of less than 6 months.

คุณต้องการวีซ่าประเภทใด?

ชื่อวีซ่า

Student Visa (X1 Visa; X2 Visa)

ราคาและสกุลเงิน

The student visa application fee varies according to your nationality, the number of entries required, the country you are applying in, and whether you want an express service. The fees can be around $30 to $150.

ใครสามารถยื่นขอวีซ่าได้บ้าง?

Any foreign student who intends to study in China will have to obtain China student visa (X visa). This visa is granted to those students who have already been accepted for admission by a recognized educational institute in China.

คุณสามารถทำแอปพลิเคชันได้ที่ไหน?

Chinese Embassy or Consulate or at the Chinese diplomatic mission

You can submit your visa application form at the Chinese Embassy or Consulate or at the Chinese diplomatic mission in your home country. In case you cannot come personally for the submission, you can send it through a travel agency or a visa agency for submission on your behalf. Remember that applications sent by post are not accepted by most of the Chinese Embassies or Consulates.

เว็บไซต์:

วิธีการสมัคร?

You can download the visa form here: http://www.china-embassy.org/eng/visas/fd. Fill the visa application form carefully and accurately on your computer. Take a printout of the filled-in application form and sign it. Remember that a print out of the application form is essential as hand-written forms are not acceptable. Note that change or correction is not allowed on the printed form.

The following documentation should be submitted at the Chinese Embassy or Consulate:

 1. Original passport with at least six months of remaining validity and blank visa pages, and a photocopy of the passport's data page and the photo page if it is separate.
 2. One completed Visa Application Form with a recently-taken color passport photo (bare-head, full face) against a light background.
 3. Proof of legal stay or residence status (applicable to those not applying for the visa in their country of citizenship)
 4. Original and photocopy of the Admission Letter issued by a school or other entities in China.
 5. Original and photocopy of "Visa Application for Study in China" (Form JW201 or Form JW202).

After arrival: X1 visa holders must register at the local Public Security Bureau (PSB) within 30 days of arrival in China and apply for a Temporary China Residence Permit from the local PSB. X2 holders shall stay in China within the duration period as indicated on the visa, and it is not necessary for them to apply for the temporary residence permit.

ควรสมัครเมื่อไหร่?

Apply for a student visa at least a few weeks in advance of your planned travel date to allow enough time for the application procedure to be completed on time for you to join your course. The regular processing time is 4 working days. If you want to collect your visa earlier, express service and rush service are available for an extra charge.

X1 visa is normally issued for multiple entries with validity of up to 5 years. X2 visa is usually issued for one entry with validity for up to 6 months.

ระยะเวลาดำเนินการ

4 Days

โอกาสในการทำงาน

Foreign students are permitted to do part-time work in China. The university should issue a Consent Letter; the hiring unit/company should issue a Certification; the police station will then mark on your visa "Part-time-work; Part-time-study".

ชั่วโมงต่อสัปดาห์

0

ทำไมคุณถึงต้องการวีซ่าประเภทนี้?

Here are some important things that you should not do when applying for a student visa to China:

 • Do not attempt to submit your student visa application form by sending it through the post as it will not be accepted.
 • Do not present false documents for your student visa.
 • Do not hide or misrepresent facts in your visa application.