Keystone logo
ประเทศเยอรมัน

ศึกษา MBA ใน ประเทศเยอรมัน 2023

เปลี่ยนสกุลเงิน

ค่าครองชีพขั้นพื้นฐานรายเดือน

 • เช่าแฟลตรวม

  532
 • ส่วนแบ่งค่าสาธารณูปโภค

  81
 • สมัครสมาชิกอินเทอร์เน็ต

  35
 • การขนส่งในท้องถิ่น

  70

ตัวอย่างต้นทุนการใช้ชีวิต

 • คอมโบอาหารจานด่วน

  8
 • ตั๋วหนัง

  12
 • เบียร์ท้องถิ่นไพน์

  4

เกี่ยวกับ ประเทศเยอรมัน

ประเทศเยอรมนีเป็นบ้านไปกว่า 80 ล้านคนทำให้มันเป็นหนึ่งในประเทศที่มีประชากรมากที่สุดในสหภาพยุโรป มันเป็นผู้นำทางประวัติศาสตร์เมืองที่สำคัญทางวัฒนธรรมและเป็นหนึ่งเดียวกับอิทธิพลทางเศรษฐกิจที่แข็งแกร่งในภูมิภาค สำหรับผู้ที่ต้องการไปศึกษาต่อในประเทศเยอรมนี, การศึกษาธุรกิจเป็นหนึ่งในตัวเลือกที่เลือกมากที่สุด นักศึกษาต่างชาติที่มักจะได้รับการต้อนรับที่นี่ด้วย. ที่จะศึกษาธุรกิจในประเทศเยอรมนีหรือไม่สำหรับนักเรียนผู้ที่ต้องการที่จะไล่ตามระดับธุรกิจในเยอรมนี, ความหลากหลายของโรงเรียนที่มีอยู่ โรงเรียนธุรกิจนำเสนอโปรแกรมที่มีมากเช่นที่พบในประเทศยุโรปอื่น ๆ . สิ่งที่ประเภทธุรกิจปริญญาใช้ได้? นักเรียนเข้าสู่การศึกษาธุรกิจในประเทศเยอรมันเป็นระดับปริญญาตรีและทำงานเพื่อให้บรรลุการศึกษาระดับปริญญา 's ของพวกเขา นักเรียนหลายคนไปลงในโปรแกรมอาชีวศึกษามากกว่าก้าวหน้าระดับของพวกเขา อย่างไรก็ตาม MBA สามารถใช้ได้ กระบวนการมีแนวโน้มที่จะใช้เวลาระหว่างสองและสี่ปีผู้สมัครสำหรับการศึกษามีแนวโน้มที่จะเริ่มต้นในเดือนกรกฎาคมของปีก่อน ค่าใช้จ่ายในการลงทะเบียนเรียนในโรงเรียนธุรกิจในเยอรมนีแตกต่างจากโรงเรียนไป ค่าใช้จ่ายที่มีแนวโน้มที่จะมีการแข่งขันกับโรงเรียนอื่น ๆ ในยุโรป นักเรียนส่วนใหญ่จะได้รับการลงทะเบียนเรียนในโรงเรียน 9-10 เดือนต่อปี. สิ่งที่ธุรกิจตัวเลือกระดับการศึกษาที่มีอยู่สำหรับนักเรียนต่างชาติ? นักศึกษาต่างชาติสามารถลงทะเบียนเรียนในใด ๆ ของโรงเรียนธุรกิจที่รอการอนุมัติของโปรแกรมของพวกเขาโดยมหาวิทยาลัย พื้นที่ของการมุ่งเน้นในการดำเนินธุรกิจรวมถึงการจัดการศึกษาระหว่างประเทศเศรษฐกิจและกฎหมายธุรกิจแม้ว่าตัวเลือกอื่น ๆ ที่มีอยู่เช่นกัน นักศึกษาต่างชาติที่จะต้องนำไปใช้กับโรงเรียนเป็นขั้นตอนแรก จากนั้นทางโรงเรียนจะช่วยให้นักศึกษาต่างชาติที่จะได้รับเอกสารที่จำเป็นจะต้องได้รับอนุญาตถูกต้องตามกฎหมายในประเทศ กระบวนการนี​​้จะใช้เวลาหลายเดือนซึ่งเป็นเหตุผลที่แอพลิเคชันต้นได้รับการสนับสนุนอะไรจะเกิดขึ้นหลังจากที่จบการศึกษาจากนักเรียนต่างชาติ? เยอรมนีเป็นประเทศที่มีขนาดใหญ่และเติบโต ในฐานะที่เป็นพลังงานโลกและภาคเศรษฐกิจและการเงินที่สำคัญในสหภาพยุโรปก็เป็นไปได้มากสำหรับนักเรียนที่จบการศึกษาจากโรงเรียน MBA ในเยอรมนีที่จะหางานที่นั่น สำหรับการแข่งขันที่มีคุณสมบัติเหมาะสม, นักเรียนที่ประสบความสำเร็จจบการศึกษาจากโรงเรียนภาษาเยอรมัน 's มีแนวโน้มที่จะสูง สำหรับผู้ที่ต้องการที่จะลงทะเบียนเป็นนักศึกษาต่างชาติโอกาสที่นี่เป็นจำนวนมากและมักจะคุ้มค่าการลงทุนสำหรับผู้ที่หลงใหลเกี่ยวกับประเทศเยอรมนี

เรียนใน ประเทศเยอรมัน

Visa Requirements

 1. Language Course Visa (Visa for Language Learning) – the perfect option for those that want to learn the German language in Germany.
 2. Student Applicant Visa (Visum Zur Studienbewerbung) – if you want to study in Germany, but are still trying to find the right program or you still haven’t got the confirmation letter from your University.
 3. Student Visa (Visum Zu Studienzwecken) – if you have already been accepted to a German university.

คุณต้องการวีซ่าประเภทใด?

ชื่อวีซ่า

Language Course Visa; Student Applicant Visa; Student Visa

ราคาและสกุลเงิน

EUR 60

You should expect to pay €60 (~US$74) for your student visa to Germany.

ใครสามารถยื่นขอวีซ่าได้บ้าง?

For citizens from the EU or from Iceland, Norway, Switzerland, or Liechtenstein, it is only necessary to have an identity card to enter Germany. It is not necessary to have a visa.

Citizens from Australia, Israel, Japan, Canada, New Zealand, South Korea, and the USA can apply for their visa even after they arrived in Germany.

For citizens from other countries, it is necessary to apply for a visa before coming to Germany.

If staying less than 90 days in Germany, there are even more regulations. Citizens from certain countries can enter Germany for this time without a visa. These are Venezuela, Vatican City, Uruguay, Singapore, Seychelles, Paraguay, Panama, Nicaragua, Mexico, Mauritius, Malaysia, Macau, Croatia, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Chile, Brunei, Brazil, Bolivia, Bermuda, Barbados, Bahamas, and Argentina.

Visit the website of the German Federal Foreign Office for the latest visa requirements for all countries: https://www.auswaertiges-amt.de/en/einreiseundaufenthalt/visabestimmungen-node

คุณสามารถทำแอปพลิเคชันได้ที่ไหน?

German embassy or consulate

You’ll need to apply for a visa from the German embassy or consulate in your home country.

เว็บไซต์:

วิธีการสมัคร?

First, you need to schedule an appointment for a visa interview. On the day of the interview, you should offer your visa application documents.

The documents you typically need are:

 • Completed application form
 • Valid passport
 • Two photographs
 • Letter showing you’ve been accepted by a German university
 • Transcript of academic record
 • Certificate of German language proficiency or proof that you intend on attending a language course in Germany (if studying in German)
 • Proof that you have sufficient funds to support yourself while living in Germany (€8,700 per year, which is roughly ~US$9,390)
 • Certificate showing you’ve purchased health insurance
 • Declaration of the authenticity of documents submitted

Dependent on the embassy, you may also need to show proof that you don’t have a criminal record.

Everyone needs to register with the local registration authorities (Einwohnermeldeamt) in the first week of arriving in Germany. You’ll need to take your passport/national ID (and visa if appropriate), proof of your address in Germany (eg. a rental agreement from your landlord) and possibly the registration certificate from your course. You’ll be given a confirmation of registration.

ควรสมัครเมื่อไหร่?

Examination of the visa application usually takes about 6 to 8 weeks for a language course. However, if the language course is longer than three months, the time taken for processing the application can extend up to 8 to 10 weeks. And during peak travel season, applications can be sent under the waiting period. Thus, students requiring a student visa for Germany should submit their applications well ahead of time before the commencement of the course. You should apply as soon as possible, and at least three months before your move to the country.

Study visas are valid only for the length of the course or program. The resident permits are usually issued for a year but may be extended.

ระยะเวลาดำเนินการ

8 Weeks

โอกาสในการทำงาน

Citizens of EU/EEA countries and Switzerland can work freely in Germany but for no more than 20 hours a week during term time.

EU/EEA/Swiss citizens (now including Croats as of July 2015) are permitted to work up to 120 full or 240 half days a year (including voluntary work) without permits. You can work more hours if employed by the university as a student or graduate assistant; for other types of employment you will need permission from the Agentur für Arbeit (Federal Employment Agency) and the Aliens' Authority to exceed the 120/240 limit. Studienkolleg and language students need permission from these authorities in order to take on any work. Students can’t be freelancers or self-employed.

ชั่วโมงต่อสัปดาห์

20

ทำไมคุณถึงต้องการวีซ่าประเภทนี้?

These are the main reasons why your visa application for a German student visa may be rejected:

 • Poor financial status
 • Poor academic profile
 • Lack of preparation for your interview
 • Insufficient language level (German or English)
 • Inconsistency with your choice of study program