Keystone logo
สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์

ศึกษา MBA ใน สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ 2023

เปลี่ยนสกุลเงิน

ค่าครองชีพขั้นพื้นฐานรายเดือน

 • เช่าแฟลตรวม

  645
 • ส่วนแบ่งค่าสาธารณูปโภค

  49
 • สมัครสมาชิกอินเทอร์เน็ต

  100
 • การขนส่งในท้องถิ่น

  81

ตัวอย่างต้นทุนการใช้ชีวิต

 • คอมโบอาหารจานด่วน

  8
 • ตั๋วหนัง

  11
 • เบียร์ท้องถิ่นไพน์

  9

เกี่ยวกับ สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์

ร่วมกันชายแดนที่ดินกับซาอุดีอาระเบียและโอมานและเส้นขอบทะเลกับปากีสถาน, อิหร่านและกาตาร์สหรัฐอาหรับเอมิ (UAE) เป็นประเทศใหม่อย่างเป็นธรรม (EST. 1971) ประกอบด้วยเจ็ดมิเรตส์ (อาณาเขต) แต่ละหน่วยงานโดยประมุขที่เป็น กลุ่มประกอบด้วยยูเออี 's รัฐบาลกลางสภาสูงสุด อาบูดาบีเป็นเมืองหลวงของยูเออี, ภาษาอาหรับเป็นภาษาราชการและศาสนาอิสลามเป็นศาสนาอย่างเป็นทางการ เนื่องจากน้ำมันขนาดใหญ่และก๊าซสำรองของยูเออีมีความสุขเศรษฐกิจรายได้สูงและเกินดุลการค้ามาก ดูไบเป็นยูเออี 's เมืองที่มีประชากรมากที่สุดและเป็นที่ยอมรับว่ายังเป็นประตูธุรกิจเพื่อแอฟริกาและเอเชียตะวันตกเชื้อเพลิงเศรษฐกิจเพียงสองไปยังประเทศซาอุดีอาระเบียด้วย GDP กว่า $ 370,000,000,000 เป็นประจำทุกปี นอกจากนี้ UAW ได้รับการจัดอันดับอยู่ใน 20 อันดับประเทศที่ดีที่สุดในการทำธุรกิจกับขึ้นอยู่กับสภาพแวดล้อมในการกำกับดูแลและการเจริญเติบโตทางเศรษฐกิจ

เรียนใน สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์

รายได้ปริญญาในสหรัฐอาหรับเอมิปริญญาตรี, ปริญญาโทและปริญญาเอกในความเชี่ยวชาญทางธุรกิจและธุรกิจที่มีอยู่ในยูเออีในมหาวิทยาลัยของรัฐและเอกชน คณะกรรมการได้รับการรับรองทางวิชาการที่ได้รับการจัดตั้งขึ้นโดยกระทรวงการอุดมศึกษาและการวิจัยทางวิทยาศาสตร์เพื่อให้แน่ใจว่าใบอนุญาตที่เหมาะสมจะนำไปใช้กับสถาบันอุดมศึกษาเช่นเดียวกับหลักสูตรปริญญาของพวกเขา นอกเหนือจากมหาวิทยาลัยยูเออียังมีมหาวิทยาลัยนานาชาติที่เรียกว่าความร่วมมือระดับโลกที่ตั้งอยู่ในโซนพิเศษที่เรียกว่านักวิชาการและเมืองดูไบความรู้ของวิลเลจ ความร่วมมือระดับโลกเป็นคอมเพล็กซ์หลายมหาวิทยาลัยที่ให้ความสำคัญให้กับนักเรียนในพื้นที่ที่ด้วยเหตุผลใดไม่สามารถเรียนต่อต่างประเทศ แต่ต้องการที่จะได้รับประสบการณ์การศึกษาที่คล้ายกับการศึกษาในต่างประเทศค่าเล่าเรียนและความยาวของโปรแกรมปริญญายาวโปรแกรมปริญญาเทียบเท่ากับความยาวโปรแกรมยุโรปกับศิลปศาสตรบัณฑิตสละสามถึงสี่ปีและปริญญาโท 's การอีกหนึ่งหรือสองปี เวลาแล้วเสร็จสำหรับปริญญาเอกขึ้นอยู่กับพื้นที่ของความเชี่ยวชาญที่นักเรียนแสวงหามีบางพื้นที่ที่ต้องใช้การวิจัยทางวิชาการมากกว่าคนอื่น ๆ ค่าเล่าเรียนมีมากขึ้นใน UAE กว่าประเทศอื่น ๆ มากที่สุด แม้ว่าจะมีการช่วยเหลือทางการเงินสำหรับนักเรียนที่มีคุณสมบัติจำนวนมากไม่ได้มีสิทธิ์ได้เพียงเพราะรายได้ต่อหัวเป็นอย่างดีสูงกว่าค่าเฉลี่ยและก๊าซ / ราคาพลังงานที่อยู่ในระดับต่ำ. ทำไมได้รับปริญญาในยูเออี? ระบบการศึกษาที่สูงขึ้นในยูเออีมีการขยายตัวและ การพัฒนาอย่างมีนัยสำคัญในช่วงทศวรรษที่ผ่านมาและขณะนี้มีองศาธุรกิจหลากหลายจากบริติชแอร์เวย์ในธุรกิจการท่องเที่ยวและเศรษฐกิจโลกที่จะโท 's ปริญญาในธุรกิจระหว่างประเทศหรือการตลาดและการเงินโอกาสการจ้างงานทำอยู่ แต่การแข่งขันที่รุนแรงระหว่าง บริษัท ที่กำลังมองหาที่จะจ้างเฉพาะที่ดีที่สุดและสว่างผู้ถือระดับยูเออี

Visa Requirements

Students who want to study in UAE need to apply for the UAE Student Visa. Student visas are offered for full-time programs. There are short-term and long-term visas.

คุณต้องการวีซ่าประเภทใด?

ชื่อวีซ่า

UAE Student Visa

ราคาและสกุลเงิน

The cost of a residence permit for student depends on the sponsor (parent or university), the jurisdiction of the sponsor (in case of university), if the applicant is inside or outside of the UAE and if the application is processed in a normal or expedited way.

ใครสามารถยื่นขอวีซ่าได้บ้าง?

United Arab Emirates law requires all non-national (except GCC nationals) students to obtain a ‘Student Entry Permit’, followed by a ‘Student Residence Visa’ for the duration of their studies. The GCC (Gulf Cooperation Council) member states are Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, and the United Arab Emirates.

คุณสามารถทำแอปพลิเคชันได้ที่ไหน?

UAE universities

The UAE Student Visa for international students is facilitated by the UAE universities themselves. Students can send their documents directly to the university.

เว็บไซต์:

วิธีการสมัคร?

Once the university sends you the offer letter for the program and you accept it, it will initiate the visa application process. The UAE student Visa does not require international students to appear for a separate visa interview.

While the documentation process might vary from university to university, some of the commonly required documents for UAE Student Visa are:

 • Colored Passport copy valid at least for seven months.
 • Colored passport size photograph
 • Filled University forms
 • Tuition and Visa fee receipt copy
 • Completed medical insurance documentation

ควรสมัครเมื่อไหร่?

Ideally, the student visa process should start at least 1–2 months prior to the beginning of the semester, so that they can take care of the other aspects of the departure checklist. It usually takes around 15–20 days for the visa to be processed, however, that varies from university to university. International students also have the option of choosing Express processing, which costs more than normal processing. Under Express processing, students can get the UAE Students Visa within 10 days.

UAE student visas are valid for a period of 12 months. International students have to renew their student visa at the end of the 12 month period if their program is longer than that period. Students will be charged a visa renewal and health insurance fee for the renewal. International students have to submit their visa renewal documents at least a month prior to the date of visa expiry.

ระยะเวลาดำเนินการ

20 Days

โอกาสในการทำงาน

International students in the UAE can take up on-campus, as well as off-campus work. However, they would require permission for their university for this. If students have university sponsorship, they can approach the UAE Labor department to obtain a permit to take up part-time jobs in UAE.

The approximate cost of a student residence permit is Dh2,500 excluding security deposit (if applicable), file opening fees (if applicable), legalization of documents, and translation (if required). Additional fees of Dh500 for a student work permit will apply.

ชั่วโมงต่อสัปดาห์

0

ทำไมคุณถึงต้องการวีซ่าประเภทนี้?

There are, usually, three reasons why your UAE Student Visa could be rejected:

 1. The immigration body might deny it.
 2. The university registrar might reject it.
 3. The student might fail to clear the medical test (required under the Student visa application process).